Ba aia e. Compara-le si ai sa vezi. mai incearca doar o data. Daca nu vezi diferenta imi pare rau ca m-am chinuit sa aflu melodia asta pentru tine. Si spune-mi si site-ul pe care ai vazut episodul te rog
Serialul este super si nu o sa te plictisesti de el pentru ca va deveni din ce in ce mai interesant
Serialul e minunat si mai multa lume ar trebui sa il urmareasca. Melodia aia se numeste Down With the Trumpets de Rizzle Kicks
Scuze,dar nu este asta melodia . A ta este cam Rap, si cea din serial este dance.
Mi-am dat seama ca tu ai altfel episodul...adica de fapt alta melodie. Eu am vazut episodul pe alt site si melodia era cu totul alta, dar nu stiu de ce nu e aceeasi melodie.
Merci pentru eforturi, oricum, am gasit-o singur.
Ba aia e. Compara-le si ai sa vezi. mai incearca doar o data. Daca nu vezi diferenta imi pare rau ca m-am chinuit sa aflu melodia asta pentru tine. Si spune-mi si site-ul pe care ai vazut episodul te rog
Depinde... ce episoade ai vazut? Daca nu le stii numarul, macar descrie putin actiunea, si o sa-ti explic de ce era asa. Ma doare sa aud o critica atat de dura, pentru un serial asa de bun.
anonimaalee29 întreabă: