Sezonul 3 va apare spre sfarsitul anului 2023
"Will there be a season 3 of The Witcher on Netflix?
Netflix has already confirmed that Season 3 has been greenlit but has also said that centuries-earlier prequel series Blood Origin will drop in 2022, so don't expect The Witcher 3 until late 2023."
Ok sper ca sezonul 3 sa fie sezonul 4 din cauza ca ar trebui sa bage multe sezoane sunt fan the witcher. ca am si jocul the witcher din 2012 deci joc multe jocuri dar jocul ala e legendar daca apare filme the witcher normal ca e legendar si sper ca sezonul 4 sa fie doar cu lupte monstri. si eu stiu ca daca apare sezonul 3 deci trebuie sa il omoare pe cavalerul negru ca sa se termine si nu cred ca se va termina daca apare si sezonul 3 poate mai apare inca multe sezoane.
Deocamdata nu exista sezonul 4, doar 3 si inca se toarna la el... terminandu-se la sfaristul anului 2023, cum deja au anuntat.
Si mie mi-a placut The Witcher si l-am urmarit cu interes.
Https://www.imdb.com/title/tt5180504/episodes?season=3
nu se stie inca, se stie doar ca o sa apara
dar oricum, multumim din inima la zeii tembeliziunii ca au mai facut un sezon si au de gand sa continue
Nu Geralt il omoara pe cavalerul negru, ci un tip pe nume Leo Bonhart! Bine, asta ar trebui sa se intample in sezonul 7 !
Sper sa se intample in sezonul 50 e smecher filmul daca sar termina e nasol. nu o sa mai gasesc filme asemanatoare cu Geralt the witcher de ce nu apare sezonul 3 m-am uitat la cate 2-3 filme de o data.
si daca ai jocul the witcher 3 iti dai seama ca asa e si in film. cand a aparut filmul am inceput sa il joc iar. si stii ce e naspa la filme. ca nu apare filme de genul. dying light 2 cum e filmul max payne sau the witcher. ce tare frate ce COOL. si eu stiu ca il omoara Garlet ca a fost cu ciri si yennefer in portalul ala. era vreo 3 sau 4 pe cal si unul cred ca era cavalerul negru adica Eredin parca. sa vedem in sezonul 3 daca il va ucide daca il va ucide se termina filmul eu am spus sa fie pana la 50 sezoane dar nu cred.
Dar tu crezi ca unul din iei e Eredin care era vreo 3 sau 4 pe caii? cred ca da deci nu stiu cine il va omor. ori Leo Bonhart ori Geralt pe Eredin
https://www.youtube.com/watch?v=RfKtrqdjT98&ab_channel=Villenthessis
Am uitat ceva sa bage la unele lupte melodiia asta. steel for humans e smechera pacat ca nu mai baga sezoane m-am uitat la toate sezoanele 1 sezon la mine e un episod. m-am uitat la cate 3 filme de o data. ca sa se termine sezoanele. am varsat si mancarea pe mine la o lupta. mama era sa il omoare pe Geralt la sezonul 2.