Pl m, Miller(michael) zice ca se va continau daca fani dau un feeling bun, Lincoln la fel, T-bag la fel, dar scenaristul(Scheuring) la inceput in iulie adica zicea ca nimeni nu vrea ca serialu sa continue pentru mai multe sezoane asa ca va da un final care sa le placa fanilor si il va inchide... naiba sa ii mai inteleaga. Toti actori vor sa mai continuie doar el nu mai vrea pentru ca a cam ramas in pana de idei, ce-i drept si astia au evadat ogramada, dar mi-e in continuare imi place ce vad. Sper sa fie cum zic actori si sa continue...cel putin 10 sezoane
Cel drept are si el dreptate(Scheuring), a creat o adevarata capodopera si ar fi pacat sa il strice pe final daca nu mai are idei. Mi-ar placea sa vad un fel de combinatie intre Prison Break si The Blacklist, adica cum a pus Kellemer ca e cineva in spatele lui Michael, acela daca le-ar combina sa fie Raymond Reddington Ar fi o colaborare reusita zic eu, dar deocamdata fiecare e la un post rival.
Ba frate, eu m-as uita la Prison Break si daca ar face abureala de episoade cu T-bag Batand cuie cu pla is prea geniali toti actorii, de asa serial nu te saturi niciodata. Ar mai putea veni cu idei, dar tot legate de infractiuni si chestii pentru ca e "Prison Break", sa il lungeasca pana se face si copilu' lui Micahel urmarit de politie
Ar fi o idee buna Dar cred ca totul depinde de scenarist, cred ca hotararea lui va depinde mai mult decat cea a actorilor.
A zis T-bag ca totul depinde de noi sa le facem audienta, sper sa fie asa si Scheuring sa se razgandeasca. Deja facuram chat aici
Din cate am citit eu sunt putine episoade si asa vor ramane... insa nu mi se par deloc reusite
Sincer mi-au placut, chiar sunt bune, nici in primul sezon primele 2 episoade nu promiteau nimic din ce va urma, dar s-a dovedit ca a fost cel mai tare serial facut vreodata.
Au fost 80 de episoade pana acum. Totusi cat sa mai continue?
Raulll_9372 întreabă: