High school vazut si fate nu imi place pare cam ciudat
Fate e prea jmecher.
Guilty crown,the familial of zero,kenichi the mightiest disciple(asta merita vazut),dead man wonder land,phantom requiem for the phantom(si asta e f bun), Ajin, Busou Renkin, Tokyo ravens, Boku no hero academia(asta cred ca se potriveste cel mai bine) toate sunt bune acum depinde ce gusturi ai
Doar Phantom si busou nu am vazut din alea in rest toate
Phantom e cu un tip obisnuit care va deveni asasin de elita mi-a placut foarte mult si busou e cu un adolescent care "primeste" un medalion care i va da puterile si se lupta cu monstrii. Nu ti zic mai mult ca nu vreau sa ti dau spoilere daca vrei sa te uiti a ele. Ah si taboo tatoo e ok putea sa fie si mai bun se simte grabit rau si sfarsitul e meah+ca nu prea intelegi mai nimic din el dar sper pentru un sezon 2. Altele de genul asta nu mi vin in minte
Cel am cunoscut ar fi Naruto si Naruto Shippuden...
Care toti cei din satul Konoha îl respingeau deoarece avea in el Vulpea cu 9 cozi care in urma cu 12 ani aproape a distrus tot satul omorand mai bine de jumate din locuitori....toti credeau că nu e bun de nimic dar in Naruto shippuden a salvat satul de la distrugere luptamdu-se singur...iar mai apoi a câștigat aproape singur un război provocat in lumea shinobi.
Da cine nu a vazut naruto?+))