Stiu ca mai sunt niste filme dar nu e neaparat nevoie sa te uiti la ele, mai ai 500 episoade din shippuden deci ai la ce sa te uiti.
După Naruto urmează Naruto Shippuden și apoi boruto.
In Naruto după cele 220 ep parca mai sunt 2 filmulețe care sa te ajute sa înțelegi mai bine ce nu s-a explicat destul in acele episoade(cel în care este detaliat hashirama senju). Apoi mai sunt parca 5 filmulețe amuzante. Nu e necesar să te uiți la ele, dar eu îți recomand să te uiți la ele, mai ales la cele amuzante sunt prea bune ) eu acum o săptămână le-am revăzut pe cele amuzante din Naruto și din Shippuden .
Sunt si in Shippuden 2 amuzante parca, dar nu te uita încă la ele că tot poți lua spoiler și cele 7 filme nu au treabă cu acțiunea animeului, sunt pe lângă. Nu știu cum să spun, sunt fictive (cele 500 ar fi "reale" iar filmele fictive), că și cum nu s au întâmplat adevărat in anime dar sunt acolo.
Cred că ma mai uit o data la cele amuzante
De boruto, cred că ști deja din nume cine este protagonistul și despre ce vor fi episoadele.
Mulțumesc pentru răspuns, a fost foarte explicit. Ți-aș fi dat fundă dar m-am grăbit și am dat primului om care a raspuns
Cu mare plăcere! Nu-i nimic dacă n-am primit eu?, nu contează asta.
Iar în boruto episoadele vor despre noua generație de shinobi și ce dușmani mai întâmpină și ei.
Sănătate și-un praz verde!?
Dacă mai vrei sa discuți ceva despre vreun anime, răspund cu drag!
Gąbriel_Gaby_1995_QP8T întreabă:
Lissa28 întreabă:
Lissa2 întreabă: