| SovaOvidiu a întrebat:

Un animeu bun de vizionat?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Conform cercetărilor, fanii anime filipinezi nu se mai satură să caute pe Google Mobile Suit Gundam Wing, iar ecuadorienii – aparent, cei mai pasionați căutători de anime – caută Ranma. Rusia e înnebunită după westernul cyberpunk nuclear Trigun, iar Japonia are fani pasionați în egală măsură de Ghost in the Shell și Neon Genesis Evangelion. Poate că cea mai surprinzătoare chestie e că Statele Unite nu se omoară după titluri trendy ca Dragon Ball Z sau Cowboy Bebop, cât după seriale romantice cu samurai, precum Rurouni Kenshin. Conform hărții, România se omoară după Yu Yu Hakusho.

https://www.vice.com/......ra-noastra

desenele copilariei mele, generatia 89, 90 =Dragon Ball Z eu as recomanda asta, bine mai sunt
https://www.cinemagia.ro/......onia-6040/

| Catrice a răspuns:

Alea din prima lista îs dacă îți plac alea mecha, altfel nu. A, și sunt din secolul trecut.
Din moment ce nu ai spus ce gen preferi, cauta pe site-uri liste cu genul care îți place și arunci o privire la descriere, comentarii.

| Simpatic a răspuns:

Nu ne-ai zis ce gen, sunt anime comedi, sunt drama, sunt horror, sunt anime serial sunt anime film etc

Eu recomand urmatoarele seriale anime:
Dragon Ball
Elfen Lied
Death Note
Death Parade
Devil May Cry
Ghost in the Shell

Ca si film animat tot anime:
Resident Evil: Degeneration (2008)
Resident Evil: Damnation (2012)
Resident Evil: Vendetta (2017)
The Garden of Words (2013)
A Silent Voice: The Movie (2016)
5 Centimeters Per Second (2007)
Your Name. (2016)
Sky Blue (2003)
Perfect Blue (1997)
Akira (1988)
Millennium Actress (2001)
Tokyo Godfathers (2003)
Grave of the Fireflies (1988)
Weathering with You (2019)
The Girl Who Leapt Through Time (2006)
Spirited Away (2001)

| agtgr a răspuns:

Death Parade,Black Butler, Kobayashi's Dragon Maid, Dr. Stone, Your Lie In April.
As putea sa continui, dar cread ca am zis destule

| Justme1997 a răspuns:

Recomand hunter x hunter si mob psycho 100