anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos puteti sa imi recomandati un anime de genul lui Kamisama Kiss sau anime de gen romantic care sa te tina captiv in fata ecranului, care sa te cuprinda si sa te treaca prin toate emotiile? Va multumesc anticipat! Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| unu3doi2trei1 a răspuns:

Violet Evergarden - p-ăsta îl recomand cu mare drag
Kuzu no Honkai - pregătește șervețelele
Your Lie in April, Ao Haru Ride,
Charlotte (acțiunea nu se învârte în jurul relației dintre băiat și fată, dar îți va plăcea)
Ancient Magus' bride

| LeSuiton a răspuns (pentru unu3doi2trei1):

Nu stiam ca femeile folosesc servetele.

| unu3doi2trei1 a răspuns (pentru LeSuiton):

Femeile le folosesc pentru a-și sterge lacrimile, bărbații pentru altceva tongue rolling on the floor

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru unu3doi2trei1):

Buna! Kamisama Kiss, Snow White with the Red Hair tot tu mi le-ai sugerat si mi-au placut foarte foarte mult, pe celelalte le-am vazut, kamisama kiss mi-a placut atat de mult, la fel si vampire knight foarte frumos acestea 2 m-au miscat ca sa zic asa.Ce mi-ai sugerat acum Kuzu no Honkai si Your Lie in April le-am vazut, pe celelalte nu le-am vazut ma pun sa le urmaresc.Multumesc!

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru unu3doi2trei1):

Am mai vazut anime de dragoste, mi-au placut dar cel mai mult Kamisama Kiss si Vampire Knight happy

| LeSuiton a răspuns (pentru unu3doi2trei1):

Lacrimi de placere

| unu3doi2trei1 a răspuns (pentru LeSuiton):

Orice tip de lacrimi! laughing

| unu3doi2trei1 a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Mă bucur că ți-a plăcut ce ți-am sugerat happy

| LeSuiton a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Cel mai usor ar fi sa cauti pe Youtube top anime (genul de anime) pentru ca sunt o gramada.Animeurile harem te intereseaza?

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru LeSuiton):

Da ma intereseaza daca ai sugestii bune si vrei sa ma ajuti astept cu placere raspunsul tau.Scuze ca nu se pot oferi mai multe fundite ca v-as fi dat la toti.

| LeSuiton a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Yuragi-sou no Yuuna-san si How Not to Summon a Demon sunt bune (ambele le poti vedea pe animekage), acum poti gasi si reverse harem unde sunt mai multi baieti si o singura fata.

14 răspunsuri:
| Speranta12 a răspuns:

Vampire Knight :X

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru Speranta12):

Multumesc frumos, l-am vazut happy

| LeSuiton a răspuns:

The Future Diary/Mirai Nikki il poti vedea pe animekage.

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru LeSuiton):

Multumesc mult, l-am vazut happy