| UnSimpluRoman a întrebat:

vi s-a intamplat vreodata cand terminati o serie dintr-un anime si nu se stie daca are o continuare sa fiti mai tristi ca ati fi vrut o continuare sa vedeti mai mult?(eu am urmarit sword art online amandoua sezoanele si acum mi se pare naspa ca nu s-au gandit dupa atat timp dupa ce au terminat sezonul 2 sa se gandeasca la un al-3-lea si mai e si fimul care e aparut da nu traduce nimeni...infine eu as incerca sa uit de un anime uitandu-ma la unul nevazut pana acum.big grin

6 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

Mi s-a intamplat de multe ori, de obicei cand vad un serial(kdrama in general), dar si anime-uri si e foarte naspa, mai ales cand urmaresti acel anime pret de mai multe luni/ani si dupa atatea momente frumoase si trairi finalul distruge...totul.
Ca sa ma consolez pe mine insami incerc sa uit de final si noaptea cand inchid ochii imi creez o lume imaginara in care eu creez un final pe placul meu si modific anumite scene din anime in mintea mea.Stiu,sunt ciudata, dar la mine functioneaza. laughing

| xByte a răspuns:

SAO nu e deloc tragedie la final. Vrei sa te atasezi de un anime, si la ultimul episod sa ti se dea foc tuturor sperantelor? Vizioneaza Tokyo Ghoul laughing)

| UnSimpluRoman explică (pentru xByte):

Am vazut primul episod pare interesant laughing

| xByte a răspuns (pentru UnSimpluRoman):

Asteapta sezonul 3 ( daca mai apare ) daca vrei sa il vezi. Altfel te lasa cu ochii in soare daca nu ai chef sa citesti si manga

| UnSimpluRoman explică (pentru xByte):

Dupa ce o sa termin sezonul 1 si 2 ma mai gandesc daca citesc si manga.big grin