Crime Online
Este vorba despre un om, cariua i-a fost impuscat mortal tatal si cauta razbunare, omorand alti oameni. Crimele in serie te tin in suspans. El captura oamenii si ii ucidea prin intermediul calculatorului, care, cu cat era accesat mai des situl killwithme.com cu atat acel om era omorat. Daca nimeni nu accesa situl nimeni nu patea nimic.
Crede-ma e un film foarte bun!
127 hour.
Este biografie, a fost realitate. Un barbat, inginer, insetat dupa adrenalina iubeste sa se aventureze singur catre necunoscut, nelasand nimanui informatii unde este si cand, ceea ce o sa-l coste.
Kokuhaku(Confessions)- thriller psihologic despre razbunare (stiu ca este nipon insa este un film genial)
Butterfly on a wheel - sot si sotie sunt tinuti ostatici de un barbat care-i forteaza sa faca lucruri aparent fara sens (thriller psihologic)
Die Welle - mai este posibil in ziua de azi sa formezi un regim totalitar (Drama)
Crash- mai multe scenarii ale mai multor personaje care nu par a avea o legatura intre ele.
Identity- un motel in mijlocul pustietatii, personaje fara nici o legatura, un criminal misterios - realitate sau fictiune.
The Burning Plain- cum poti sa uti un trecut care te macina.
Uita-te la "Taken" sau la "The Collector 2009". La filmele astea am stat cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit. Nici nu am realizat cand s-au terminat, deci nici vorba de plictiseala, sigur iti va placea. Primul film e cu mai multa actiune, al doilea bate putin spre horror dar suspans au ambele. Acum vezi ce gen alegi, sa-mi spui dupa cum a fost
Filmele taken(1 și 2) le-am văzut acum o lună așa este au fost 2 filme excelente cu o distribuție de senzație și o poveste extraordinară nu te poți plictisi.În ceea ce privește am mai auzit de filmul ăsta dar mereu l-am evitat cred că o să-l descarc am auzit numai laude despre el.
Ce sa-ti spun. Uita-te la: Gotti(1996),caz real despre ultimul cap mafiot din clanul Gambino.Numai daca il vei vedea, vei putea aprecia un film bun.Altceva! Vizionare placuta!
Ce zici de unu fain in doua parti de groaza se numeste Tormented poate il sti e super il poti viziona pe youtobe daca vrei
Eu iti recomand filmul,, Titanic'' care o sa te emotioneze in orice caz.Este vorba despre iubire si aventura intr-un fel.mie mi-a venit sa plang cand l-am vazut.Este foarte emotionant.Vasul,,Titanic'' incearca sa ajunga in ...nu mai tin minte unde..cu peste 500.000 de oameni.Cei doi nu pot ramane impreuna fiindca vasul se izbeste de un aizberg si vasul se scufunda in Artic.Baiatul moare inghetat in apa iar fata ramane in viata si isi aduce aminte de el pe la vreo 99 de ani. Sper sa-ti placa
Cine nu a văzut titanic?(l-am văzut la 9 ani ), dar totuși nu vreau romance prefer o acțiune, dramă, thriller, mister, sf sau horror
Mikyyela întreabă: