| Stratulat_Gabriel_1991 a întrebat:

Vreau sa gasesc un episod din Batausii Wasabi (nu conteaza daca in romana ). Stiu ca in acel episod Jerry era la spital si ca Jack trebuia sa se bata cu cineva.As vrea sa stiu cum se numeste (sau imi puteti da link) si sa se vada destul de clar.
Dau funda pentru raspunsul corect!

2 răspunsuri:
| Andruta12 a răspuns:

Hristos a inviat!
Se numeste :Sa spargem placi
Daca vrei sa vezi episodul intra pe site-ul: Peteava(este compus din doua parti trebuie sa scrii: Batausii Wasabi Episodul 17-Sa spargem placi Pt 1 si apoi Batausii Wasabi Episodul 17-Sa spargem placi Pt 2
P.S Nu stiu daca este in romana dar marea majoritate a desenelor si filmelor dupa site sunt in romana

| Pacuraru_Alexandra_ a răspuns:

Bună! Eu folosesc un principal site de filme și seriale. Vă puteți face cont premium dacă vreți neapărat să salvați filme și să recomandați ce filme/seriale sa adauge, sau puteți fara probleme sa îl folosiți gratis. Atâta tot că de fiecare data trebuie să așteptați 10 sec înainte de a viziona orice film, iar în materie de subtitrări, nu au toate filmele. Dar au calitate buna si găsiți foarte multe care, spre ex, nu sunt nici pe Netflix. https://lookmovie.pn/ asta e linkul.