| BalanIonut a întrebat:

vreau sa-mi recomandati si mie cateva seriale precum Lost, Prison Break, Arrow, The vapire diaries, merlin. Daca se poate sa faceti si o mica descriere la ce recomandati. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| teo530 a răspuns:

Teen Wolf(vârcolaci care se lupta sa apere orașul),Legend of the seeker(un vrăjitor puternic a înrobit lumea si un om încearcă să îl ucidă cu ajutorul altui mare vrăjitor și o femeie cu puterea de a te face sclavul ei și de a ști adevărul),Grimm(un polițist afla de moștenirea sa genetica de a vedea ceea ce nu toți pot și de a avea grija sa păstreze ordinea intre),Cronicile Shannara(un demon este pe cale să intre în lume și să o distrugă dar un druid o hoinara prințesa și ultimul shannarra încearcă să îl oprească),The Walking Dead,Izombie,Arcașul, The Originals(continuarea serialului tvd), lost girl, mesaje de dincolo(o femeie are harul de a vb cu fantomele și trebuie să le rezolve treburile neterminate), the 100, bitten, Frumoasa și Bestia, American horror story, riverdale, Tokyo Ghoul.
Scuze ca nu am scris la toate povestea dar mi s-a luat să scriu atâta si mie mi se pare că din ce am scris la ele pare cam plictisitor dar nu e deloc așa sunt foarte tari

| BalanIonut explică (pentru teo530):

La Teen Wolf, Legend of The Seeker, The Walking dead, Arrow, The Originals, the 100, Beautiful and the beast, riverdale, la acestea m-am uitat, si restul le cunosc din trailere. Sunt niste seriale super, chiar recomand si eu lista asta altora, dar tot mai astept niste seriale. (Cronicile Shannara asta pare interesant, nu l-am vazut si nici nu am avut de el).

| teo530 a răspuns (pentru BalanIonut):

Noroc să găsești altele și uită-te la shannarra chiar e ff tare(dar are decât 2 sezoane deocamdată și partea și mai nașpa e că 1 sez are 9 el iar al 2 sez 10 dar tot e tare)

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Lie to me
The mentalist
Hannibal
Bates motel
Teen wolf
True blood
The originals

| HadesSs a răspuns:

1.Lucifer
2.Dexter
3.Hanibbal
4.Lie to me
5. Spartacus

Poti viziona trailerele e Youtube daca vrei sa stii despre ce e vorba in fiecare.