| tinpoi a întrebat:

Salut,TPU!
Vreau sa va intreb, la naruto (eu sunt la episodul 190) daca termin naruto shippuuden (am uitat ep 190 la naruto shippuuden), dupa trebuie sa ma uit la akippuuden in continuare sau,cum e ordinea? Dau funda! Eu stiu ca e naruto,apoi naruto shippuuden, apoi akippuuden...stiu gresit?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| barket12 a răspuns:

Seria Naruto e împarțită in doua:
-prima serie este Naruto(terminată 220 episoade si tradusă complet in română pe anime.kage.ro la categoria anime).
- a doua serie si ultima pana in prezent este Naruto Shippuden cu 264 de ep pana acum.(un ep apare in fiecare joi)
Seria Shippuden este continuarea seriei Naruto, iar in ea personajele sunt mai mari(in prima serie aveau 12 ani, iar acum au 16)
Ambele serii poți sa le vezi online in româna pe anime.kage.ro sus la categoria anime de pe bara. Mult succes si vizionare plăcută!

8 răspunsuri:
| irbis a răspuns:

E corect. In seria Shippuden, povestea incepe cam la doi ani dupa seria originala, iar akippuden urmeaza dupa shippuden, iar la cativa ani distanta.

| iuonak93 a răspuns:

Salut,nu exista nici un Naruto Akippuden, Naruto Shippuden nici macar nu s-a terminat, in fiecare joi apare un nou episod mai e mult pana se va termina Naruto, iar creeatorul Naruto (Masashi Kishimoto) nu are nici o intentie sa faca si Naruto Akippuden deoarece vrea sa se odihneasca. Dar poate va face dar din cate stiu eu Naruto Akippuden sunt doar niste vorbe inventate de alti oameni.

| iuonak93 a răspuns:

Scuze nu am citit atent intrebarea, dupa Naruto simplu este si Naruto Shippuden, Naruto se termina la episodul 220 cand naruto va pleca cu jiraya sa se antreneze iar Naruto Shippuden incepe imediat dupa ce se intoarce naruto cu jiraya

| iuonak93 a răspuns:

Mai bine pe animekage.ro decat pe vplay acolo poti citi si manga (pe animekage.ro) in romana adica benzi desenate care este mult mai infata decat animeul

| tinpoi explică:

Fratele meu atatea raspunsuri peste ceva timp o sa vad si o sa dau funda la unu!

| tinpoi explică:

A sa stiti ca ieri am terminat to 269 ep!~!

| Jitariu_Beatris_1997 a răspuns:

So... Este naruto akippuuden sau nu?
Si eu sunt un fan dar nu stiu ce sa cred.
Altii spun ca este un mit altii spun ca nui-i...sunt confuzalaughing

| Rebelucusfaturi a răspuns:

Daca vrei sa te uiti cand vrei tu la naruto te poti uita pe vplay fa-ti cont gratis si gata te poti uita