| EdyJr a întrebat:

Vreau si eu niste filme cu adolescenti, dar sa fie dramatice, Gen : drama mai pe inteles. multumesc! big grin

7 răspunsuri:
| anamaria13b a răspuns:

If i stay
Endless love
American Pie - de groaza.
Now is goog
The fault in our stars

| Anda333 a răspuns:

Din cate filme am vazut (dramatice pentru adolcenti) cam astea mi s-au parut cele mai reusite:
1. The fault in our stars (dupa o carte). Probabil ai vazut filmul (sau macar ai auzit de el) dar in orice caz este genial! Foarte dramatic (am plans mult) dar si cu scene amuzante si dragute intre personaje! Merita vazut!
2. If i stay (tot dupa o carte). Eu sincer nu am vazut filmul, dar multe dintre colegele mele l-au vazut (si au citit si cartea) si au spus ca le-a placut foarte mult..si ca au plans! Deci este o alta poveste dramatica! Nu stiu cum este sau despre ce e vorba in film, dar am in plan sa ma uit la el cat de curand.
3. The notebook. Nu pot spune ca este intocmai cu adolescenti...este povestita viata a doi tineri, deci sunt prezentati in mai multe etape al vietii. Totusi este un film superb, foarte popular, pe care banuiesc ca l-ai vazut deja laughing dar am zis sa il trec pe lista totusi pentru ca m-a impresionat.
4. Mean girls. Oh daa, celebrul 'Mean girls'. Banuiesc ca ai auzit de 'Regina George' pana acum...filmul este vechi dar foarte reusit, dramatic si amuzant! Multe replici din film au fost luate si tiparite pe tricouri, cani etc. In concluzie, un film super.
5. The perks of being a wallflower. Nu am vazut filmul, dar am citit carte si mi-a placut la nebunie! Este cu adolescenti, insa nu este asa dramatic, mai mult trist si un roman (si film) din care ai multe de invatat despre viata.
Alte filme bune cu adolescenti si cu drama:
-The last song
-LOL
-So undercover
-The spectacular now
De asemenea, iti sugerez sa incepi un serial dramatic pe care sa il urmaresti in mod constant, in felul acesta vei avea cam un film pe saptamana la care sa te uiti (depinde si de durata unui episod)
Iata cateva seriale la care ma uit sau de care am auzit:
-Gossip girl
-Pretty little liare
-The vampire diaries
-American horror story
-True blood
Spet ca te-am ajutat! Succes!

| Mayar a răspuns:

Chatroom 2010

| faramatania a răspuns:

Endless Love (2014),If I Stay (2014),The Fault In Our Stars (2014),Sweet November (2001),Now Is Good (2012),Never Let Me Go (2010),The First Time (2012),The Spectacular Now (2013),What If (2013),How I Live Now (2013),The Last Song (2010),The Perks Of Being A Wallflower (2013),The Art Of Getting By (2011),Waiting For Forever (2010),The Kings Of Summer (2013),The Bling Ring (2013),Remember Me (2010),Remember Sunday (2013),Breathe In (2013),Very Good Girls (2013),Odd Girl Out (2005), Lost And Delirious (2001),Walking The Halls (2012)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The best of me
A walk to remember
Remember me
One day

NOname
| NOname a răspuns:

Bridge to Terabithia (2007), Ondskan (2003), Pay it forward (2000), Dead Poets Society (1989), Cidade de Deus (2002), All The Invisible Children (2005), Powder (1995), The Boy in the Striped Pyjamas (2008), August Rush (2007), My Girl (1991), Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004), The Odd Life of Timothy Green (2012), Oliver Twist (2005), Winter's Bone (2010), Trade (2007), How I Live Now (2013), She's Too Young (2004), Saving Mr. Banks (2013)...

| OnuOnulică a răspuns:

Sydney White (2007)
One Day (2011)
The First Time (2012)
Remember Sunday (2013)

Întrebări similare