Salut! În primul rând, primul jurnal costă 25 de lei, iar al doilea, varianta necartonată, 30, varianta cartonată, 40 de lei. Eu îl am pe al doilea. Ideea e că are 187, deci ar trebui să faci 187 de poze. Trebuie să le pozezi cu ceva cu care se va vedea bine, + că până le pui pe calculator, durează ceva. Ceea ce oferi tu este prea puțin. Mai ales că pozele le poți trimite pe calculatorul, dar tricoul nu știi dacă ajunge la tine. Ar trebui să existe și în Moldova și, dacă nu, mai repede te-ai duce în România să-l cumperi decât până ți-ar poza cineva toate paginile. Acum, te rog, nu te supăra că ți-am zis. În al 2-lea jurnal scrie despre gândurile ei, pe care le are și în serial. Ce-i drept, e frumos... Și uite, am găsit o pagină pe internet, care e a doua, și deși e pozată bine, tot nu se vede foarte clar : http://www.litera.ro/......_5_29.jpg.
Multumesc:* Oricum deja il am si singura!
Oricum nu te supara dar nu ai raspunscu ceea ce asteptam eu asa ca nu va fi nici cadou!
Pentru ca nu-l am si traiesc in Moldova sa ca nu pot sa dau comanda din Rominia! Dar daca il ai te rog fa un video sau poze! Dublez cadoul!