| iulvas a întrebat:

vreau sa ma uit la un film de groaza care l-am vazut cand eram mia mic. dar nu mai stiu cum se cheama.haideti ca va povestesc din ce imi mai amintesc:un tanar conducea o camioneta cu niste butoaie care contineau o solutie verde. el asculta muzica la radio si mergea viteza iar din camioneta cad 2 butoaie pe langa un cimitr si se sparg, apoi iese din butoaie asa ca un gaz verde si se raspandeste pe deasupra mormintelor iar acel gaz invie mortii si ei incep sa atace oameni... sper ca va amintit cum se cheamabig grin

Răspuns Câştigător
| Eva a răspuns:

Intoarcerea mortilor vii (The Return of the Living Dead)
http://www.imdb.com/title/tt0089907/

3 răspunsuri:
| Ionela256 a răspuns:

Pot sa te ajut cu ceva...chiama? asa se scrie.se scrie cheama.ma da si tu pe la scoala, si apoi uita-te la filme HORRORlaughing))))))doamne ce copii

| Ionela256 a răspuns:

Eu nu ti-am spus-o cu rautate, ti-am spus, ca a doua oara sa nu mai gresesti.Greselile gramaticale pe care le-ai facut sunt destul de grave, aici nu este vorba despre ortograme sau alte chestii, dar chiama...hai da-o incolo.nici cuvantul asta.nu il scrii corect.Deci inca o data,nu ti-o spun cu rautate, dar asa pierzi in viata.P.S.:TINE MINTE SFATUL MEU, SI NU MA LUA CU BARNA SI ASCHIE.

| iulvas explică:

Doamne cata inteligentalaughing