| TheElectricAnt a întrebat:

Vreau și eu niște anime-uri faine cu o scurta descriere daca se poate.
P.S.: Anime-uri pe care le-am văzut și mi-au plăcut sunt Attack on Titan & One Punch Man.

Răspuns Câştigător
| lilith16 a răspuns:

Sao-sword art online

este vorba de un joc în care jucătorii își controlează avatarele cu propriile lor corpuri folosind o piesă de tehnologie numită Nerve Gear. După ce jocul vine lansat publicului, jucătorii descoperă că nu se pot deconecta. Creatorul jocului, Akihiko Kayaba, îi informeaza că nu pot scăpa până nu ajung la al 100-lea etaj al Aincrad-ului și îl înving pe ultimul Boss. În plus, dacă aceștia mor în joc, mor și în viața reală.

il recomand, este foarte interesant si nu te plictisesti, sper ca nu am spus prea multe dar dacă te uiti o sa mai descoperi alte chestii misto

6 răspunsuri:
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

Boku No Hero Academia
- Un băiat se naște fără puteri într-o lume în care toți le au, o lume a eroilor. Pe parcursul anime-ului acestuia îi sunt oferite puteri de la cel mai puternic erou din acea lume, All Might. Anime-ul are vreo 3 sezoane și cel de-al 4-lea trebuie să apară în această toamnă.

Death Note
- Un tip intitulat găsește din întâmplare un carnețel în care dacă scrii numele unei persoane aceasta va muri însă totul este cu un preț, iar prețul te las să-l descoperi tu în Anime.

Alte exemple:
- Tokyo Ghoul
- Baki
- Parasyte
- Bakuman

| Crylia a răspuns:

Death Parade e favoritul meu, nu este pentru oricine deoarece abordează subiectul judecății de apoi. Primul episod e cam aiurea, dar in al 2-lea vin multe explicații ce te fac sa înțelegi ce s-a întâmplat de fapt acolo.
Mai recomand Violet Evergarden, este o poveste frumoasa a unei fete ce fusese soldat in razboi ce si-a pierdut mâinile, dar cu toate astea isi doreste sa conceapa scrisori pentru cei care nu știau sa scrie si sa citească, învățând totodată ce inseamna emoțiile umane.
Poti sa mai încerci si boku gake ga inai machi, este despre un tip care se putea întoarce în trecut involuntar pentru a salva anumite persoane. La un moment dat este trimis în copilăria sa pentru a o salva pe o tipa care nu mai tin minte dacă fusese omorata sau doar dispăruse.

| cexter1997 a răspuns:

Iti recomand eu unul pe cinste, doar ce a inceput seria dar este mortala, este vorba despre vikingi, si despre razboi, este foarte ok si superb animeul, seria se numeste : Vinland Saga; sper sa te bucuri, bonus : daca iti plac serile cu eroi trasi in alta lume din lumea lor si au puteri peste limita normala adica : OP: iti recomand Isekai Cheat magician. si asta este noua seria si este la inceput, sper sa te bucuriwinking

| CookieSugar a răspuns:

Sailor Moon

| Adrianajac a răspuns:

Naruto, Bleach.

| suntoincapabila a răspuns:

The seven deadly sins