Filme: vampire academy, the mortal instrument citty of bones, the maze runner, hunger game, divergent, expelled
seriale: vampire diaries, reign, teen wolf, the originals, vampire knight (anime), gossip girl,
Păi nu e că au fost cine știe ce.
Eu cataloghez filmele în 3 feluri:
1. Nașpa.
2. Interesante
3. Geniale
Închisoarea îngerilor face parte din a 3-a categorie.
Celelalte sunt interesante.
Ok... dar e o mica problema, nu stiu despre ce serial vorbesti, eu vorbeam despre un film "secret window", cred ca vorbesti despre prison break, care eu nu l-am vazut, am auzit despre el ca e fain, dar inca nu m-a tentat.
Deci, ce gandea mintea ta, spune
Atunci uita-te si la care ti-am zis. o sa intre tot la geniale, crede-ma.
Bbb..bbbaaaaaa! Nu te lua de "Divergent". E genial filmul. Am citit si cartile. E Fooarte tare.
"Enough" nu mi-a plăcut foarte mult, dar a fost ok.
"The best of me" e un film bun, dar puțin prea romantic pentru mine. Da a fost interesant și mi-a plăcut.
"What's Eating Gilbert Grap" l-am văzut într-o noapte pe la 4 juma' când n-aveam somn si schimbam canalele plictisit. Destul de ok.
Wrong turn (seria)
Haunt
Haunting of Whaley house
The wicked
Percy Jackson 1, 2
The Maze Runner
Fast & Furious (seria)
Undisputed 2, 3
Paranormal activity (seria)
American Pie(seria)
21 and over
21 si 22 jump street
Cabin fever 1, 2, 3
Cabin in the woods
Bad boys 1, 2
Faster
Yeti : curse of the snow devil. Astea mi-au placut cel mai mult. Vizionare placuta!
daca tie iti plac chestiile astea cu tineri indragostiti la prina vedere e treaba ta. pentru mine a fost o imitatie idioata a lui Hunger games si twilight. toata lumea vor sa faca ca aia, buget mic (twilight) si incasari record dupa. asta e. nu imi plac filmele cu actori tineri, sunt slabe
puteam sa jur ca era vorba despre Prison Break. greseala mea
1. Nu s-au indragostit la prima vedere.
2. Mie nu mi-au placut "Hunger games si twilight." Mi se par niste porcarii.
3. Discriminezi. Ce ai cu actorii tineri? Ai vazut ce dragut e Theo James?
Naspa ca stii ca moare. tu ce faci cand citesti o carte. o incepi cu sfarsitul?
cat despre punctul 3. habar nu am cine e ala. ce am cu actorii tineri, ca majoritatea nu joaca cine stie ce bine. imi plac filmele cu actori maturi, o interpretare calumea, nu prostii
Nu, nu incep cu sfarsitul, dar ca o colega mi-a recomandat serialul si nu stiu cum a ajuns sa-mi zica ca o sa moara. Eh. Asta e.
Pai daca te uitai la "Divergent" stiai cine e. E un baiat foooooarte dragut. Si e foarte matur.
DIVERGENT sau SUB ACEEASI STEA (amandoua au in rolul principal aceeasi actrita) primul e actiune/aventura cred, al doilea e de dragoste
The hunt
The hurt locker
The road
Prisoners
Silver linings playbook
Snatch
Donnie Darko
The green mile
Captain Phillips
Sunt geniale astea
"I origins"
"Dracula Untold"