Beautiful Creatures – Cronicile Casterilor: A 16-a lună (2013)
Super super frumos terog mult uitate .
Fiecare este special în felul său:
Hachiko: A Dog’s Story (2009), Dead Poets Society (1989), Cidade de Deus (2002), Good Will Hunting (1997), The World’s Fastest Indian (2006), The Ledge (2011), Bitter Moon (1992), The Bucket List (2007), The Hurricane (1999), Le renard et l'enfant (2007), Bridge to Terabithia (2007), Chocolat (2000), The Green Mile (1999), The Shawshank Redemption (1994), Django Unchained (2012), Schindler's List (1993), Argo (2012), The Boy in the Striped Pyjamas (2008), August Rush (2007), Drive (2011), Open Road (2013), The Reader (2008), Cinderella Man (2005), Forrest Gump (1994), Agora (2009), Cadillac Records (2008)...
Bunul, raul si uratul, Goodfellas, Leon, Alien, Salvati soldatul Ryan, astea.
Filme vechi, dar bune, majoritatea le-am vazut.
"And shon the darknes "
" Mirrors "
" The grudge 1, 2 si 3 "
" Argo "
" 2012 "
" Taken 2 "
" War Horse "
" HeadHunters "
" 28 Days Later "
" Act of Valor "
" The Dark Kinght Rises "
" End of Watch "
" Alex Cross (2012) "
Sincer toate filmele astea le-am vazut si chiar mi-au placut .
Suflete pereche
Despre el :
Serialul Suflete Pereche (Pavitra Rishta) are la baza o poveste emotionanta despre relatia ce se infiripa intre orice mama si fiica sa.
Tanara Archana este o tanara modesta care nu straluceste prin educatia sa, insa ea se descurca foarte bine cu treburile casnice. Desi multi depindeau de munca pe care Archana o depunea zi de zi, nimeni nu o pretuieste, cu exceptia mamei si fratelui sau. Mama ei avea un singur scop, de a-i gasi un barbat cu un loc de munca bun si care sa aiba un salariu cat de cat bunicel, care sa le ofere o viata cat de cat buna si linistita.
Prin ce intamplari va trece Archana si ce obstacole va avea de infruntat puteti afla doar urmarind episoadele din acest minunat serial indian.
Vezi mai multe aici: http://www.telenoveleonline.com/......erial.html
Scuze, nu ma uit la filme indiene, spune-mi alt film, iti dau funda
IoanaBratinka întreabă:
WhiteRose întreabă: