| GoguDeFer a întrebat:

Salutare.
Acum mult timp (peste 2 ani) am privit niste desene cred ca pe cartoon network in care un baiat calatoreste oarecum spre tara gigantilor, adica se cam urca pe un vrej si cand ajunge in varf este o pajiste vedre extrem de intinsa, merge ce merge si la un moment dat deasupra lui pe o stanca este un dragon imens (este filmat de sus, de la departare partea asta) si imi amintesc ca dupa ce mai merge putin da peste un castel urias in care este invitat de o fata, dupa ceva timp il pune fata aia sa se dea cu nu stiu ce fel de zeama pe el ca sa nu il miroase gigantii, imi amintesc ca gaseste o gasca care face oua de aur, dupa un timp intra intr-un laborator care e plin cu oua de aur de la gasca aia el fiind intr-un fel de misiune de a recupera o. cred ca era harpa.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Jack si vrejul de fasole - o poveste clasica

1 răspuns:
| DaCumSaNu a răspuns:

SE numeste Jack si vrejul de fasole, lsi eu l-am vazut si mi-a ramaas in minte. A fost difuzat chiar de mai multe ori laughing E povestea originala si nu stiu de ce, dar acum nu o mai gasesti asa. De fapt nici nu mai gasesti desenul cum era inainte, sunt tot felul de imitatii proaste.