| Seby80 a întrebat:

Salutare, am o intrebare. Cum se terminat filmul,, Cocosatul de la Notre-Dame"? L-am vazut doar jumatate si nu am mai putut sa ajung la sfarsitul lui. Dau funda si rog respect!

Răspuns Câştigător
| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Ciao:),nu stiu pana unde l-ai vazut tu dar am sa-ti povestec,
deci esmeralda care se intalnea in secret cu printul Phoebus a fost surprisa de parintele biserici care a incerca sa-l ucida pe print,esmeralda a fost condamnata la moarte pe motiv ca este vrajitoare dar este salvata de cocosatul de la notre dame(Quasimodo), cei doi se baricadeaza in biserica, cocosatul il ucide pe preotul care i-a inscenat lui esmeralda crima, Quasimodo o apara cat poate de bine pe ea dar in cele din urma o lasa sa fuga cu un amic de-al ei ca sa scape, iar Quasimodo moare cezand de pe bisreica
daca vrei sa revezi filmul uite aici http://filmeonlinenoi.do.am/index/cocosatul_de_notre_dame_1956/0-513

1 răspuns:
| NarcisNrC a răspuns:

Cocasatul priveste din turn cum Cadavrul lui Esmeralda este tarait. Apoi langa l vine un domn mai invarsta care il atinge pe umar pe Cocosat. Cocosatul se uita la el si ii spune '' A fost Vina Ta'' Atunci cocosatul pleaca... Acel om statea in continuare in acel loc cu ochii inchisi si cu mainile in pozitie de rugaciune Cand Cocosatul se intoarce si in arunca pe domn din turn dupa care fuge intr-o catacomba si sta langa cadavrul Esmeraldei pana au devenit amandoi Praf... FIN