Hei :*, deci Kakashi nu este un Uchiha, dar a fost in echipa, nu ii stiu numarul, cu un tip Uchiha, Obito si o fata Rin si ca sensei pe Minato Namikaze. Asa, era in timpul celui de-al treilea razboi ninja, Obito era un tip foarte gen Natuto si Kakashi un tip rezervat, putin arogant si gen. Sasuke, au avut o misiune, ma rog aici n-o sa pot povestesc chiar totusi dar s-a intamplat ca sensei-ul lor ca aiba sa zicem, putina treaba in alta parte si l-a lasat pe kakashi lider, in aceea zi, kakashi devenise jounin, el a pierdut putin controlul misiunii fara senseiul lor si Rin a fost capturata. El si Obito s-au dus dupa ea, si s-au luptat, etc, au salvat-o insa adversarii erau din satul pietrii si cand mai aveau putin pana la iesire, tipul rau a facut un jutsu si pestera a inceput sa se prabuseasca, si Obito a fost prins printre pietre si partea dreapta a fost strivita. A da, am uitat sa mentionez, tot in aceea zi, Obito reusise sa-si activeze Sharinganul pentru prima data. Deci, acesta, vazand ca nu poate sa continue, ii spune lui Rin [ era medic ninja ], sa-i scoata ochiul stang, care nu era stivit si sa puna lui Kakashi [ inaintea ca Rin sa fie rapita, parca, ei s-au luptat cu niste tipi si Kakashi a fost accidentat la ochiul stang si practic nu-l mai putea folosi ]. Rin i l-a scos si i l-a pus lui Kakashi. Asa kakashi a devenit primul om care nu era Uchiha dar avea sharingan. Cred ca te-am zapacit un pic, dar pentru detalii video.o secunda . Asa, episoade 119-120. Au fost episoade speciale, istoria lui Kakashi, cam asa ceva :d. Succes si sa intelegi anime-u asta, ^_^!
Mersi, am inteles, esti foarte explicita, nu stiu de ce nu merge sa iti dau funda, dar iti dau, nu iti fie teama. Multumesc iar de explicatie!
De ce să-ţi spun detaliat, dacă poţi vedea chiar tu ce s-a întâmplat?
Vezi aici:
http://www.animekage.com/watch-online/naruto-shippuden-episode-119-120.html
Pe siteul www.animakage.ro dai la naruto shippuden episoadele 120-121sunt despre trecutul lui kakashi.