| durolmax a întrebat:

Salutare. care e faza cu leonardo dicaprio si oscarul lui de 3-4 ani poate mai bine internetul ma linge cu poze videouri etc. cu el si oscarul lui.DE CE care e motivul.

4 răspunsuri:
| fdhgcvnb a răspuns:

Salut! Asta e din cauza faptului că a fost nominalizat de mai multe ori, prima oară în 1994, și de fiecare dată a pierdut premiul în favoarea altora. Gândește-te:
Prima oară- 'Uau,felicitări pentru nominalizare,e o uriașă onoare,e grozav! Dă-ți seama cum ar fi să câștigi!', iar tu ești entuziasmat, flatat și optimist, plin de speranță.Dar nu câștigi. Ești puțin dezamăgit, dar nu credeai cu adevărat că vei câștiga-doar ai concurat cu atâtea nume grozave.
Apoi ești nominalizat iar.Toată lumea se uită la tine ca și cum de data asta l-ai câștigat deja și te bate pe umăr conspirativ.Chiar crezi că e al tău.Te aștepți să-ți spună numele, dar nu.
Apoi ești nominalizat iar.Asta este.Acum îl vei câștiga-doar nu te-ar nominaliza iar degeaba-ar fi prea crud.Și totuși, povestea se repetă. Ești dezamăgit, doborât chiar, iar celor din jurul tău nu le vine să creadă. Trebuia să fie al tău.Gata,ai terminat cu prostia asta-nici măcar nu-l mai vrei, își bat joc de tine.
Apoi ești nominalizat iar. Glume încep să se facă pe seama ta, cârcotași se inghiontesc, nici nu știi dacă ar mai avea sens să mergi la ceremonie.Dar totuși te duci.La început îți spui că ai mers doar pentru că ceilalți ar crede că nu ai face față la o altă înfrângere.Și chiar de-asta ai mers. Dar, încet-încet, în ciuda efortului tău, o mică speranță apare.Totuși,totuși,poate de data asta. Poate tocmai acum, că am realizat că nu e așa important și nici nu mai îmi pasă...Și ți se taie aripile din nou. Ești zdrobit din nou.
Într-un final, a câștigat, anul acesta.Sunt o groază de meme-uri și glume pe internet cu el pentru că, deși e un actor bun, a făcut filme grozave, nu a câștigat niciodată un Oscar.Desigur,sunt mulți actori buni care n-au câștigat Oscaruri, dar parcă e o glumă prostă să fii nominalizat și mereu să fie altcineva ales în locul tău.Asta e valabil chiar dacă DiCaprio nu ar fi dat doi bani dacă ar câștiga sau nu un Oscar, pentru mesajul ar fi ești bun, dar nu destul de bun.Iar și iar și iar.
M-am uitat acum pe internet și persoana care a fost nominalizată la Oscar de cele mai multe ori fără să câștige a fost Peter O'Toole, cu 8 nominalizări, deși a primit un premiu pentru întreaga carieră.
Scuze pentru răspunsul lung, dar sunt foarte entuziasmată că a câștigat în sfârșit, deși nu știu cât de entuziasmat a fost el-probabil i-a venit să-l arunce mai degrabă. laughing

| durolmax explică (pentru fdhgcvnb):

Mersi frumos de raspuns am inteles ideea happy da putea sa-l ceara cu frumosu si cred ca il l-ar fi dat laughing

| Gonrax a răspuns:

A primit primul lui Oscar, după ce l-a așteptat timp de vreo 12 ani (nu primise chiar dacă merita).

| durolmax explică (pentru Gonrax):

Mersi de raspuns. pentru chestia asta a plans asta si internetu daca chiar il vroia de ce nu la cerut frumos.

Întrebări similare