| Seby2661998 a întrebat:

Cum pun niște filme cu subtitrare pe un stick USB pentru a le putea viziona pe plasmă? Și aici mă refer dacă trebuie vreun anume format la film pentru a îl pune pe stick? Menționez că Stick-ul are 14, 4 GB și formatul este FAT32 ( default)! Primul cu răspuns primește funda!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

In principiu as recomanda
1, sa afli ce format video citeste tv tau =in principiu avi
2, sa descarci filme cu subtitrare, daca vrei te pot ajuta in privinta asta
3, sa formatezi stikul in ntfs

| Seby2661998 explică (pentru RAY):

De unde pot descărca filme cu subtitrare? Fil**ist? Sau sti ceva mai bun? Mersi bro pentru raspuns!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

- formatul fat32 nu e potrivit pentru filme (mari)
- vezi ce formate admite tv-ul tău pe partea de media-player
- dacă tv-ul e nouț, folosește mkv sau mp4

| ziftode a răspuns:

Formatul mp4 e citit de toate device-urile in ziua de azi
deci orice film care se termina in.mp4 aproape sigur poate fi citit de TV
fat32 e citit de toate device-urile in ziua de azi

deci, daca ai filmele cu subitrare in calculator tot ce trebuie e sa le copiezi pe stick

daca vroiai de fapt sa stii de unde sa iei filme cu subtitrare in romana, ca sa le pui pe stick, atunci imi pare rau, aici nu oferim piraterie!

iar din cate stiu eu nu exista o solutie FARA piraterie sa pui filme pe stick
filmele de la magazin sunt pe dvd/blu-ray, si nu poti sa le treci pe stick... DELOC, fara hacking
pe net filmele sunt streaming (Netflix, Amazon Prime, Hbo GO, iTunes, etecetera), care de asemenea nu le poti pune pe stick, chiar aia fac urticarie daca reuseti sa copiezi un film de la ei si sa nu il vezi in streaming

| Neagandalf a răspuns:

Descarca dupa Youtube un video cu muzica.(3, 4 minute max.)
Apoi ia-ti un program convertor video si convertestel in diferite formaturi. Redenumstele pe fiecare cu numele formatului care l-ai convertit. Punele pe toate pe stick, baga-l in TV, apoi vezi pe care ti le vede si care ruleaza. Cu formatul care til vede, iti convertesti filmele care vrei sa le vezi pe TV. Ca sa iti ia si subtitrarea la film, aceasta trebuie sa aive numele identic ca al filmului.
Deci daca ai un film "Doi scheleti se trag de piele" acelasi nume ii pui si la subtitrare si le bagi pe ambele intr-un folder.
Bafta!

| Ionel_Ciprian_1987 a răspuns:

Incearca sa vezi daca subtritrarea e la fel cu filmul.
Vezi sa fie scris la fel ca filmulu cu litera mare sau mica daca e o diferenta de o litera mare sau mica nu ti merge si atunci incearca sa o corectezi (sa fie subtritrarea si filmul la fel sau filmul la fel ca subtritrarea ca sa iti miarga la pe tv), formatul filmului sa fie AVI si subtritrarea sa fie in format SRT. Cu programul SMPlayer pori sa cauti si subtritrarea la filme.

| iVIBER387 a răspuns:

Le dai drag&drop de pe PC pe stick, formatul filmelor sa fie MP4.