Tsuki ga Kirei
Re:life
Ao Haru Ride
Clannad - dar sezonul 2 clannad after story e mai bun
Kuzu no Honkai - asta e putin mai trist
Nazo no Kanojo X - povestea pare putin dubioasa dar e dragut per total
Yesterday wo Utatte - ruleaza momentan si e la episodul 2 sau 3, pare dragut
Koi to Uso
Kimi no Iru Machi - foarte trist pe parcurs dar are un final dragut
Cand termini cu astea poti sa ma cauti pentru tura 2.
Multumesc! Le voi lua pe rand si dupa ce le termin te contactez iar pentru altele noi, aseara am privit filmul Kimi no na wa cel pe care mi l-a recomandat Ineys, e foarte bun.
Ai zis ca vrei ceva cu episoade.
Daca iti plac fimele poti sa incerci si Koe no Katachi, si asta e dragut.
Da asa am zis, tocmai de aceea ti-am oferit si funda.Filmul mi-l mai recomanda si Simpatik, chiar in seara asta il urmaresc.Iti multumesc frumos, dupa ce urmaresc serialele recomandate de tine te voi contacta pentru tura 2 daca mai doresti sa ma ajuti
OK, imi zici cum ti se par.
Elfen Lied (Erufen rîto) - unul dintre cele mai bune anime horror cu accente romantice
Iar ca film anime recomand A Silent Voice: The Movie (2016) ( Koe no katachi)
Buna! Multumesc pentru sugestii. Elfen Lied l-am vazut, iar filmul il voi urmarii in seara asta, voi incepe cu filmele si dupa cu serialele.
Cu placere
Uita-te la Kimi no na wa ( Your Name ). E in top 10 pe myanimelist si are doar 1 episod de 2 ore, e film nu e serial.
Multumesc pentru sugestie, chiar l-am urmarit aseara, este foarte frumos, multumesc, din pacate nu va pot da funda la toti ca as face-o.
Orange, Your lie in April. Nu stiu daca o sa fie pe gustul tau, sunt romantice, mai mult spre drama.
PopStefania întreabă: