Este cazul sa schimbi programul de somn, sa nu mai dormi ziua deloc si sa dormi noaptea, fiindca privind corpul de hormonii care nu se mai produc, din cauza lipsei somnului de la ora 10-2 noaptea, vei ajunge sa ai probleme psihice.
Asa ca, "don't worry"-ul tau, se va transforma curand intr-o prolema, daca acum nu te opresti din a face lucrurile gresit, afectandu-ti grav sanatatea.
Ocupa-ti mintea si trupul cu ceva, iesi la alergat in parc, sau pe strada, epuizeaza-te, daca nu ai altceva de facut.
Cati ani ai?
19, nu mor eu cu una cu doua
de boli psihice nu se pune pb asa ca don't worry dear
Nu-i vorba de murit, ca poti trai cu boli psihice, numai ca ele evolueaza si degenereaza spre paranoia, schizofrenia samd
In situatii grave, esti inchis in spitale psihiatrice si devii o leguma, ca habar nu ai ce se intampla cu tine.
*Bye*
Nu, categoric nu!
Fiindca nu dorim sa te sperii si in nici un caz sa nu dormi noaptea, cand corpul si creierul tau, au nevoie de odihna.
Don't worry
Nimic nu ma mai sperie, cat despre somn abia mai reușesc sa adorm la 3-4 dimineata, e din cauza ca ziua nu fac mai nimic si nu sunt obosit de loc
Nu iti recomand nimic, trebuie să te odihnește(să dormi) și dacă adormi să zicem, cred ca o să Zuse și filmul horror și nu prea o să fie bine.
N-am 10 ani ca imi fie frica de un film horror, plus ca am nevoie de adrenalina
Nu te lua dupa restul de-ti sar in cap ca trebuie sa dormi noaptea sa te odihnești, nu-i problema daca pierzi o noaptea, plus ca poti dormi orele de noapte si ziua, de odihnești la fel de bine, nu te lua dupa toate miturile ca somnul de noapte e mai bun ca cel de zi, cum sunt animale nocturne, asa poate fi si omul, noi tot animale suntem si bolile de ficat cum ar fi hepatită din lispa de somn este un mit, nu-i dovedit științific ca ar provoca afecțiuni ale ficatului, plus ca nu dormi o noapte nu 10 ani... bafta
De acord cu tine
Am momente cand nu dorm noaptea pur si simplu... si totuși ziua am energia necesara pentru a face unele lucruri ...si da sincer sa fiu ziua dorm mult mai bine
Noaptea latra câinele vecinului din ce motiv dumnezeu stie )