| DanVi a întrebat:

Salutare la toti, am nevoie de ajutor. Vreo 4 ani in urma am privit un film si nu imi pot aduce aminte denumirea lui, tin minte ca actiunea filmului se petrecea intr-o scoala. Eroul principal era un tip tocilar adica nu invata bine dar nu era cool de loc si toti isi bateau joc de dinsul, el era satul de toate astea si a hotarit sa se transfere in alta scoala, dar inainte de transferare el a facut o gafa in scoala si a fost inchis la inchisoare pe citeva luni, acolo prisonierii lau ajutat sa devie cool si lau invatat cum sa lupte, deoarece el dorea sa fie cool, shia schimbat imagul si a fost transferat in alta scoala, acolo repede si-a facut reputatie buna toata scoala il iubea si fetele tot, mentionez ca nu sia dezvoltat musculatura la inchisoare, acolo s-a invatat cum sa loveasca in,, oua la barbati ". Tin minte momentul cind a fost adus la scoala noua, la adus masina de politie, si lau scos cu catuse strinse, imbracat intr-un costum negru ca si cum ar fi scena din TAXI 4, inca un indiciu ar fi ca el sia vopsit parul blond. si o prietena dea lui din a spus ca dupa ce sia schimbat imegul semana cu Brad Pit

Răspuns Câştigător
| IceDemon93 a răspuns:

The new Guy

1 răspuns: