| elfusmagicuS a întrebat:

Salutare la toti imi cer scuze de deranj, poate intrebarea mea o sa para infantila dar m-am facut curios daca m-ar ajuta cineva as fi foarte recunascator.Nu stiu exact cum sa incep.Cand eram mai mic gen 7-8 ani ma uitam la un Desen Animat daca nu ma insel pe tvr 1.Era unul cu dragoni de se impuscau prin aer cu flacari, erau 2 factiuni. Una buna si una rea si la un moment dat spunea ceva de genul dragon la puterea maxim si dragonul parca tragea cu flacari atunci.Cum se numea acel desen ca nu mai stiu? Multumesc anticipat.Imi cer scuze de deraj si de intrebarea prosteasca

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu ma pricep la desene animate, ca am trecut de mult de varsta lor, dar aia cu "recunascator" mi-a placut foarte mult. laughing De unde ai gasit cuvantul?

| elfusmagicuS explică (pentru Salontanul):

Vocabular

| Salontanul a răspuns (pentru elfusmagicuS):

Serios? Ciudat! Poate in ala america, in cel roman, nu!

| Wr3nch a răspuns:

Cam acu cati ani?

| elfusmagicuS explică (pentru Wr3nch):

Cred ca prin 2003 il urmaream daca nu ma insel cred ca era 2000-2001 probanil era aparut prin 90 si ceva si nu era anime cei ce calareau dragonii era "oameni maturi" ssoldati si aveau niste arme introduse ppe mana nu arcuri sau sageti gen robin hood

| Michaeel a răspuns:

Dragon ball?

| elfusmagicuS explică (pentru Michaeel):

Nu multumesc frumos nu este dragon ball

| TheWznd a răspuns:

Dragonul American: Jake Long

| elfusmagicuS explică (pentru TheWznd):

Nu nu era dragonul american

| DragosMarian98 a răspuns:

Nu sunt sigur dar poate te referi la Bakugan. Altceva cu dragoni nu prea îmi amintesc.

| elfusmagicuS explică (pentru DragosMarian98):

Nu multumesc frumos nu era Bakugan