| ygh6yttrgfdsx a întrebat:

Salutare. Pentru Fanii anime big grin
Am apelat la TPU, ca de obicei pentru lucruri ce nu pot intreba pe oricine de pe strada deci va zic de pe acum ca daca ma impresioneaza ceva dau mai multe funde intrebari suplimentare cu ce vreti dar desigur daca ma impresioneaza raspunsul...deci
pentru fanii anime, cei ce au vazut bokura ga ita/vampire knight/kaichou wa maid sama sau ceva de genul acesta va rog spuneti-mi si mie mai multe animeuri de genul acesta ...respectiv Romance/Drama/School/shoujo dar sa nu fie cu grafica proasta cu eu mai stiu ce caractere facute doar sa fie facute VA ROG MULT sa imi raspundeti! si va multumesc!

2 răspunsuri:
| ScOrPiY a răspuns:

Incearca
Uta No Prince Sama
La Corda D'Oro ~primo passo~
Kimi ni Todoke
Karin
Gokujou! Mecha Mote Iinchou
Special A
Kare Kano
Si cam pe astea le-am vazut
Sunt marfa toate si merita sa te uiti la ele.happyhappyhappy

| AmaliaAmyE00 a răspuns:

Ce zici de skip beat? o sati placa e o poveste unica si ff frumos o sati placa :X sper :X adica are cv in pus si dmne cv care mai maerita vzt e Kaze no stigma de curand l-am terminat si e ffr misto are si cv actiune dar e ff tare :X as asta are o poveste ff misto mai e si Zero no Tsukaima care are vreo 4 senoane si e misto o un alt anime misto mai e Shugo Chara care e supe laughing e cam de copii si un alt anime mai e Nana e drama dr vai e misti si Clannad :X toate animeurile pe care le-am scris ti le recomand daca mai ai neviie poti sami scrii:X si daca stii poti sami recomanzi si tu mie:X