| Small_Dl_1996 a întrebat:

Salutare,stiti vreun film,sau chiar o scena dintr-un film, in care se intampla ceva dramatic,tragic (de preferat cineva se sacrifica pentru altcineva, si moare doar unu pentru a il scapa pe celalalt iar celalalt va trai) in afara de titanic ca il stiu deja, ceva asemanator accept mai multe raspunsuri, multumesc!

5 răspunsuri:
| fiiatent2001 a răspuns:

Nu este un film este un "joc" dar lasa-ma sa-ti povestesc! niste prieteni merg intr-o cabana la munte dar ce nu stiu ei este ca acolo se afla un maniac killer in serie.acesta ia 3 dintre personaje...doi dintre ei ii pune langa un panou legati de maini iar celalalt tip este nevoit sa faca o alegere mortala! este nevoit sa aleaga dintre cei doi care o sa moara taiat in doua de un fierastrau rotativ giganic! Acesta il alege pe prietenul sau cel mai bun si scapa! ghici ce? II PRINDE again pe astia doi si ii pune la o masa cu un pistol in mijlocul mesei! Unul dintre ei este nevoit sa aleaga cine va traii! el sau cel mai bun prieten al sau! Daca nu alege pe nimeni cei doi sunt taiati de un fierastrau rotativ! Mai gigantic! Unul dintre ei ia pistolul si isi da suicide! Ultimul ramas in viata scapa dar dupa 5 min. maniacul il omoara si pe el decapitandul! Restul ramasi la cabana mor din cauza unei explozii pentru ca maniacul a fost mai viclean decat o vulpe! Sper ca ti-a placut si scuze de greselile gramaticale! Imi este SOMN!

| spiridus25 a răspuns:

If Only - Taxiul destinului (2004),Damo: The Legendary Police Woman

| Sn4k3 a răspuns:

Final Destination 1, 2, 3, 4, 5
Halo:Nightfall. Mda, si cam atat imi amintesc. Poate si seria SAW. Sper ca te-am ajutat. Vizionare placuta!

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Mulan 1 si 2 (chiar daca e animatie, e exceptionala)
The boy in the stryped pyjamas
Cruel intentions
Interview with a vampire
The english patient

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Anabell e de groaza. La sfârșitul filmului cineva se sacrifica pentru un alt om