| AlexTM97 a întrebat:

Salutare. Tocmai am văzut ultimul episod din Anatomia lui Grey din sezonul 8. Cei care l-aţi văzut ce părere aveţi despre el? Ce credeţi că se va întâmpla în următorul sezon? Eu unul am rămas şocat cu acest final. Chiar nu mă aşteptam la un aşa final şi nu mai am răbdare până începe următorul sezon.

Răspuns Câştigător
| Chris a răspuns:

Dacă ne gândim că Chyler Leigh (Lexie Grey) nu a semnat pentru încă un sezon, era cumva previzibil finalul.
Cât despre ce se va întâmpla, nu știu, nu îmi place să anticipez. Și eu, însă, abia aștept sezonul următor!

3 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Sezonul 9 se va difuza abia din septembrie sad
Cred ca Mark va supravietui, la fel si ceilalti, desi Shonda Rhimes a declarat intr-un interviu "Ei inca sunt acolo, in padure si nu se stie daca vor fi ok. Urasc sa spun asta, dar daca ati vazut ca sunt in viata la sfarsitul sezonului 8, asta nu inseamna neaparat ca vor mai fi in viata la inceputul urmatorului sezon."
Eu cred ca pana la urma vor ramane cu totii la spitalul Seattle Grace, dar cum Shonda Rhimes este destul de imprevizibila, nu se stie niciodata ce idei o sa mai aiba...

| Silviuc69 a răspuns:

Eu 50 % ma asteptam la un asemenea sfarsit tinand cont ca si sezoanele trecute s-au sfarsit la fel.
Probabil primele episoade din sezonul 9 ii va arata pe cei ramasi in padure incercad sa se salveze, sau poate Meredith se va duce dupa ajutoare fiind cea mai "intreaga" dintre toti.

| ριтιq a răspuns:

Pai...Mark va muri. pentru ca nu va mai dori sa apara in serial va mai aparea doar in primele 2 episoade din sezonul 9