| Lydia2806 a întrebat:

Ce părere aveți despre aceste seriale: Riverdale, Teen Wolf, Lucifer si 13RW?

7 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Din Riverdale am vazut 4 sau 5 episoade si m-a plictisit enorm. Nu m-a prins deloc firul narativ, se ducea exact in directia in care ma asteptam sa se duca, ceea ce m-a dezamagit super tare, pentru ca eu chiar voiam sa imi placa serialul asta.
La Teen Wolf ma mai uitam la tv, dar doar pentru Dylan O'Bryan.
Lucifer mi se pare genul de serial cu primul sezon promitator si cu urmatoarele dezamagitoare. Din cate am auzit, ar fi bun, dar nu am vazut niciun episod deci nu cred ca sunt in masura sa imi dau cu parerea /desi mi-am dat ups/
Voiam sa ma uit si la 13rw, dar inca nu l-am incercat. Si asta pentru ca simt ca nu mi-ar placea acea abordare retrospectiva.

| Adry05 a răspuns:

Riverdale a fost fain primul sezon, al 2-lea devenea tot mai prost cu fiecare episod iar pe al 3-lea nu l-am vazut.
Teen wolf mi s-a parut mega plictisitor, m-am uitat cateva episoade doar pentru Stiles
Nici Lucifer nu mi-a placut, mi s-a parut ca e doar uns erial politist wannabe, si sunt sigura ca nu era asa hype cu ala daca personaju nu era OMG OMG OMG lucifer.
13rw chiar mi-au placut ambele sezoane, ma asteptam sa fie slab 2-ul dar chiar mi-a placut la fel de mult ca primul. Mi se pare ca e un serial din care chiar ai ce sa inveti daca stii sa extragi invataturile din el.

| J0B0MAT a răspuns:

13rw -foarte bun
Lucifer - bun
Teen wolf -okish
Riverdale- nu am putut să îl termin

| MagicOneT a răspuns:

Netflix = overrated

13RW mi-a placut, restul plictisitoare, nu le-am terminat

| XYZ02 a răspuns:

Lucifer si 13Reasons Why le-am vizionat si pot sa le recomand, chiar 13Reasons Why am reusit sa termin primul sezon intr-o saptamana mi-a facut placere sa il vizionez.
Celalte doua nu le-am incercat, dar am auzit de ele si nu ma tenteaza sa incerc

| DeliNes a răspuns:

Riverdale: primul sezon decent, nimic extraordinar dar totusi placut; al doilea spre sfarsit a devenit ciudat, plictisitor si prost scris; al treilea e vai de mama lui, ma uit doar ca sa vad aca se poate si mai rau de atat si orice episod imi confirma asta, zici ca e scris cu picioarele, nu are niciun sens logic jur
Teen wolf: a fost unul dintre primele seriale la care m-am uitat, foarte fain in special primele sezoane, dar au facut greseala sa-l lungeasca prea mult si in ultimele sezoane povestea devenise cam cliché si fortata (Stydia endgame btw)
13RW: am vazut primul sezon, dragut, te pune pe ganduri si te invata multe lucruri, dar pentru mine povestea s-a incheiat acolo si de asta nici nu m-am uitatla sezonul doi
Lucifer: nu l-am vazut dar am o colega care e innebunita dupa el

| Alina2225 a răspuns:

13 reasons why este cel mai bun dintre toate. Ai ce invata din el, si nu te plictiseste