Daca tot sti de WWE, si sti de Paul Bearer, uita-te aici http://wfan.sport.ro/......-edge.html :))
Ma uitam pana acum 4 ani dar am lasat-o balta cand au inceput sa bage atata drama de ziceai ca e telenovela. acum cateva luni am mai vazut un episod si dupa 5 minute am incetat ca era o porcarie totala. acum ani si ani mai era ceva, chiar daca stiam ca e facatura, era amuzant de privit, acum nu mai e la fel.
Stiu, acum e totul logic, castiga ala care e mai popular. Dar fazele astea cu Edge si Paul Bearer mi-au readus aminte de wwe-ul ala vechi. Cand erau superstar-uri adevarate. Ce-mi mai placea sa ma uit la Jeff Hardy Acuma au venit numai fetite in WWE.
Mda, numai e ce era. cum a intrat HHH la putere l-a facut acum pe el baiatul rau si tot asa, se tine de telenovele. pacat.dar pana la urma ei fac ce vor altii
Da...
Dar sunt unele meciuri din WWE care m-au facut ma uit socat. De exemplu in 98' Edge vs Mick Foley. Sunt unele lovituri care niciodata nu o sa-mi explic cum au trucat. E o lovitura in meci: Edge pune pioneze pe jos, Mick il ia si-l arunca pe pioneze, si se vede cum i-au intrat pioneze in spate lui Edge. Sau mai e cand rup mesele, acuma o sa zici ca masa este foarte slaba, o spargi imediat, dar daca e slaba de ce daca se pun pe masa nu se sparge? Sunt unele faze care chiar par adevarate.
Nu era borcan, era o urnă. In acea urna se presupunea a finun spirit carevii dădea puteri lui Undertaker.dar era goala )))