| Shiro99 a întrebat:

Salutare tuturor! Imi amintesc un film despre razboi dar nu imi mai amintesc numele. Stiu sigur ca este cu un copil mic (bebelus) ce începe sa plângă și un soldat îi pune mâna la gură ca sa nu il gaseasca inamici. Ținând mâna la gură bebelusului il sufocă și apoi incearca sa il faca sa își revină. Filmul e drama și război. Dacă știți careva îmi puteți da un răspuns? Aș vrea să mă mai uit odată la el. PS: filmul l-am găsit random mai demult si nu am fost atent la numele lui sa îl țin minte.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| andreea1baratiu a răspuns:

As zice Savior 1998 da nu cred ca e acela

| Shiro99 explică (pentru andreea1baratiu):

Da acesta este. Mulțumesc mult!?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Era film romanesc sau strain?
Cine sunt actorii care joaca in acel film?

| Shiro99 explică (pentru Violleta2022):

Mi-a dat răspunsul o fată mai sus. Îți dai seama ca dacă nu îmi amintesc numele fimului nici vorba de nume de actori. Filmul era străin. Oricum mulțumesc de comentariu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita te la singur acasa astea s filmele de sarbatoare si las fierbinti

| Shiro99 explică (pentru anonim_4396):

Sunt prea învechite. Nu ca nu îmi plac dar destul de clișeice.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

Ar trebui sa incepi sa te gandesti ce facultate sa urmezi, ce iti place sa faci si unde ai intra la facultate de prima data. Unde vei avea sansa dupa ce termini facultatea unei angajari mai bune pentru a castiga mai multi bani. Abia dupa 23 de ani, cand ai terminat o facultate buna, trepbuie sa-ti pui problema unui loc de munca. Sau daca nu ai intrat la facultate de prima oara.