Ruleaza pe PRO TV. Ti-as recomanda sa stai departe de el, s-ar putea sa iti putrezeasca si tie creierul, ca altora de varsta ta. Iti scade IQ-ul odata cu fiecare minut urmarit din acest serial de mana a 3-a. Mai bine vezi un documentar pe Discovery sau National Geographic, cu siguranta iti va prinde mai bine si iti va placea mai mult.
Mersica mi-ai zis. Oricum ma uitam deja pe Digi World. Am pus intrebarea ca n-am la ce sa ma uit la tv. Nu stiu dc dar la 90% din canalele de pe tv-ul meu e ecran albastru. Doar Digi World e un canal care merge si la care merita sa ma uit
Bravo, tine-o tot asa. Vei fi uimit ce avans vei avea fata de colegii tai daca te tii departe de cretinitati media si inveti sa apreciezi lucruri de calitate.
Nici eu nu stiu cand se difuzeaza, la ce ora si unde, stiu doar ca e o mare pierdere de timp, mai bine prefa-te ca nu ai auzit niciodata de el.
Este pe postul Pro Tv. L-am urmarit si eu de cateva ori. Daca vrei poti urmari si pe voyo.ro
Pe ProTV, la ora 20 30, si reincepe prin martie parca. Poti vedea primele 3 sezoane pe voyo.ro
MarcelineBMTH întreabă:
Georgiana16v întreabă: