Spui ca apesi pe ceva gresit. De ce nu te gandesti mai bine pe ce apesi? In loc sa dai refresh inchide pagina.
Tre sa o inchid de cate 20 de ori ca sa nu se mai deschida iar si sa pot umbla bine pe site
De ce te umplii cu virusi? Ti-i drag de ele?
Instaleaza-ti un antivirus pe telefon si te va feri de virusi!
Poti descarca AVG Antivirus Free gratuit (!), este pentru orice platforma si uiti de sceasta problema!
Nu e vorba neaparat de virusi, e ca ma enerveaza ca trebuie sa inchid de 20 de ori reclamele care imi baga virusii si care imi apar in alt tab care imi vine ca tab principal, reclama in sine e problema, am antivirus
Eu am instalata extensia Adblock.
Pai nu prea ai ce sa le faci, si pe PC se intampla asa ceva, te redirectioneaza catre alte adrese, ba ca e virusat. etc.
cel mai indicat este sa gasesti site-uri unde poti descarca. si nu o sa mai ai probleme cu reclamele
Asa e si pe google chrome si pe aproape orice browser, ideea e ca mie imi deschide in alt tab dar imi baga tabul ala pe ecran si trebuie sa stau sa.l inchid, iar apas play sau sa butol de fullscreen si iar imi da alt tab in fata
...si trebuie sa opresc tabul respectiv de vreo 20 de ori..si daca dau pe fullscreen uneori imi mareste si apoi imi deschide alt tab, il inchid, ma duc pe tabul cu serialul si nu mai e fullscreen dar butonul e activat...si il dezactivez si il activez iar si nu merge, trebuie sa dau refresh. Daca dau refresh iar imi baga de 20 de ori alt tab. Aia e problema mea