anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scrieti va rog ceva filme indiene interesante! funda! :*

Răspuns Câştigător
| Dianaa94 a răspuns:

Pff sunt multe.Si mie imi plac enorm :X:X. Pai cu Shahrukh sunt majoritatea frumoase eu ti le spun pe cele care le-am vazut si mi-au placut mult:Main hoon na( e pe teava)(comedie actiune si dragoste)love struck,Khabhi khushi kabhie gham,(astea care ti le spun le gasesti online,nu trebuie descarcate),Chalte chalte,Om shanti om(cred ca l-ai vazut,cine nu il stie?) Rab ne bana di jodi,Dulha mil gaya,Salaam namaste(dar nu e cu srk e cu preity si saif), Veer Zaara, Devdas(moare la sfarsit da filmu e de nota 20 ), Kal ho naa ho(asemanator devdas), Kuch kuch hota hai, sunt mai multe. Frumoase mai sunt si Heyy baby, lucky no time for love, vieti furate( aishwarya),

8 răspunsuri:
| LenaleMinato a răspuns:

Lantul amintirilor mi-a placut si daca vrei alte filme, cauta pe (filme indiene online)

| ElenaErika a răspuns:

O floare si doi gradinari, Lantul amintirilor[e super tare], Prietenii mei elefantii, Vandana[si asta e frumoslove struck]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No one killed Jessica
Happy Husbands
Vaanam
The last weaver
Patang
7 aum arivu
Aadhi bhagavan
Bodyguard
Delhi in a day
Dil toh baccha hai si
Double dhamaal
Dum maaro dum
Heroine
Katha screenplay darsakatvam appalaraju
Mumbai cutting
Bhindi baazaar
Power
Krrish 2
Don 2
RA. one
Sper că te-am ajutat!

| indianulcom a răspuns:

Superb saitul https://www.indianul.com/

Toate serialele si filmele indiene merg fara probleme si rapid.

| vieruroxana a răspuns:

Buna! Pai eu urmaresc si am urmarit urmatoarele filme indiene!
Triunghiu iubiri
Culoarea fericiri
In cautarea fericiri
Prieteni mei elefanti
O floare si doi gradinari
Sper sati placa filmele acestea!

| Ioana_2250 a răspuns:

Păi ar fi : Prietenii mei Elefanţi. O floare şi doi grădinari.Orfani.Lanţul Amintirilor.:* [ Sper că ţi-am fost de folos.]

| marusso a răspuns:

Ce? ce? vreti sa vedeti lantul amintirilor? ia de aici filme4hd.blogspot.com primul film pa