| Addaaa99 a întrebat:

Seara.
dECI eu nu inteleg in titanic la sfarsit se intalnesc toti. si jose cu jake se imbratiseaza si se sarut.
de ce?
Dupa ceva timp jake traia sau?! era doar asa. pentru sfarsitul filmului.

13 răspunsuri:
| GabrielaRawr a răspuns:

Eu cred ca rose,, batrana``moare si ea se intalneste din nou in cu jake si toti pasageri morti de pe titanic.

| cristina_3043 a răspuns:

Pai asta visa batrana, eu una asa am inteles ca dupa ce le-a spus povestea si-ar fi imaginat sau ar fi visat astabig grin

| DenysaLove a răspuns:

Buna:*
De fapt rose cea batrana a murit si sufletul ei retraieste povestea Titanicului intalnindu-se cu sufletele celor care au murit :*

| diana a răspuns:

Nu traia.
Asta viseaza Rose,, batrana", ca il vede pe Jake si pe toti pasagerii din Titanic.

| TąNyą a răspuns:

Jake a murit atunci în ocean din cauza frigului. Sărutul de la sfărşit e posibil să fie visul adevăratei Rose ( bătrânica ) în care se săruta cu Jake sau e doar pentru film. Nu m-am interesat pentru că de fiecare dată plâng când se scufundă Titanicul până la sfârşit şi trebuie să mă calmez...

T.

| aia a răspuns:

Nu nu traia dar ai vazut ca ea interpreta lui rose dormea si cred ca visa si na ca sa aiba un sfarsit frumos a aratat acea secventa cand sau intalnit cu totii asa cred eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea viseaza asta inainte sa moara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea moare si ea de batranete si se intalnesc, moartea nu i-a despartit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va spn eu rose"s moare iar sufletul ei abordeaza pe vapor.

| Deyaa2 a răspuns:

Era doar asa.ca si cum ea isi imagina ca el era langa ea.ca nu s`a intamplat ce s`a intamplat.
final a fost pentra a mai dramatiza un pic.happy

| scarlet a răspuns:

Rose moare atunci si se reintalneste cu el.

| altul05 a răspuns:

Ea visa.

| altul05 a răspuns:

Rose are un vis.Deasta se saruta cu Jake.