| AlessiaWtf a întrebat:

Seriale bune cu adolescenti? Sau cu vrajitori, vampiri, varcolaci, paranormal? Sau chiar o combinatie intre acestea? :-D

17 răspunsuri:
| Anda0001 a răspuns:

Nu sunt cu vampirii dar sunt seriale foarte bune Pretty Little Liars, the Lying Game, Hot in Cleveland, 2 Broke Girls

| Luissa123 a răspuns:

Cu vampiri: bona mea e un vampir
cu vrajitori: magicienii din weaverly place

| Cr3tzulin4 a răspuns:

True Blood
The Vampire Diaries
Fringe
Mesaje de dincolo
cam atat mi-am adus aminte momentan:*vizionare placuta!

| alexutza2 a răspuns:

Jurnalul jampirilor este un serial super tare cautal pe net sper ca nu te speri usor

| nousername2 a răspuns:

Supranatural e super smecher filmul la fel ca si the vampire diaries sper sa-ti placa

| alexmikutzu a răspuns:

Poti sa te uiti la filme WRONG TURN 1.2.3.4 THE MIRRORS si seriale faine...mie imi place Prison Brake

| koko a răspuns:

The vampire diaries
The lying game
Gossip girl
Supernatural
The secret circle
Once upon a time
The nine lives of Chloe King
Being human
Pretty little liars
Teen Wolf
Toate sunt superbe si merita vazutebig grin sper ca te-am ajutatbig grin

| DiaElla24 a răspuns:

The vampires diaries,true blood,the secret circle, the nine lives of chloe king, wizard of waverly place... funda?

| CataNuStieCeNumeSaPuna a răspuns:

The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Charmed, True Blood...xD

| alexandra2859 a răspuns:

Pai incearca in primul rand underworld dar doar 1, 2 pentru ca 3 nu are nicio legatura cu celelalte filme si o sa iasa in cinema si 4. dupa urmeaza blade filmel nu serialul, twilight pe care presupun ca l-ai vazut si filmul 2012 este super si poate si war earth. sper ca te-am ajutathappy

| alexandra2859 a răspuns:

Aaa,si poti sa te uiti si la merlin serialulhappy

| gad a răspuns:

Supernatural/Gossip Girl/The vampire diaries/Chuck/Dr. House/
Heroes/Ghost Whisperer/Modern Family/Damages/Friday Nights Lights
si multe altele...

| Blair24 a răspuns:

The vampire diaries intra toate cele 4 cerinte ale tale mentionate, in principal tema este triunghiul amoros dintre doi frati si o fata normala dar lucrurile devin mult mai interesante. Apar si vrajitori si varcolaci etc.Te sfatuiesc sa te uiti este foarte bun.

| Bucsa_Larisa_1982 a răspuns:

Pe langa cele spuse de mariacris98 as adauga si Legend of the Seeker, Blood Ties, Dresden Files, Charmed(desi e cam vechi), Veronica Mars

| Gruia_Alexandra_1993 a răspuns:

Vampiri: The Vampire Diaries, The originals care, are legatura cu The Vampire Diaries, Tiwilight/Vrajitori: The secret circle, eu am plans la el, e super bun serialul /Fantome:Ghost Whispere/Cu adolescentitongueretty Little Liars, Gossip Girl.P.S toate sunt seriale... Sper ca te-am ajutat. Funda

| Satena_D-soara_1991 a răspuns:

1. The vampire diaries - vampiri şi vrăjitoare, dar principal vampiri.
2. The Originals - vampiri, vrăjitoare, vârcolaci şi chiar hybrizi ( vampir-vârcolac )
3. The Secret Circle - vrăjitori
4. Supernatural - sunt vânători de fantome - vampiri -vârcolaci etc
5. Gossip Girl
6. Pretty Little Liars
Ar mai veni de pe Disney ( dar doar dacă ai 10 ani şi vrei. oh go on ) wizard of waverly place : magicieni, vampiri, vârcolaci chiar şi mumii. laughing
My babysister is a vampire - vampiri, clarvăzători, magicieni etc :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A 16 a luna