anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Serialul preferat? Am terminat episoadele din Lucifer și as avea nevoie de noi recomandări.

13 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Taboo
GoT
Haunting of Hill House
Peaky Blinders
Suits
Lost
Supernatural
The Mentalist

| Paula2018 a răspuns (pentru Sn4k3):

GoT, Lost, Supernatural le-am început, însă am uitat pe unde am rămas... și sa le reîncep... e cam aiurea. La Lost m-am plictisit laughing. O sa încerc Suits. Merci!

| ForeverAlone97 a răspuns:

La bloc

| Piticu123321 a răspuns:

Peaky Blinders, The Hounting of Hill House, Manhunt- UNAMBOMBER, Elite, Vikings, Stranger Things, Narcos, Punisher, Daredevil, Continuum, Misfits, Friends etc etc. Contunui pana dimineata daca e ca n am viata sociala si am Netflix de 2 ani aproape.

| Paula2018 a răspuns (pentru Piticu123321):

Super laughing Friends l-am văzut, dar așa random doar. Poate o sa încep. Mulțumesc!

| Anonymus2004 a răspuns:

Iti recomand THE ORIGINALS,este un serial superb,îl găsești de asemenea pe Netflix,este un film minunat cu vampiri,vrăjitoare,varcolaci,hibrizi,și originali,plus ca are o varietate minunata de actori și actrițe frumoși și frumoase!
Poti viziona un Trailer, după care te poti uita la el, este un serial superb, ți-l recomand din plin!
Uite si trailer-ul de la sezonul 1, însă in film sunt mult mai multe lupte, sânge și evenimente:
https://youtu.be/GXrDYboUnnw

| Paula2018 a răspuns (pentru Anonymus2004):

L-am văzut happy

| Anonymus2004 a răspuns (pentru Paula2018):

Si cum ti s-a parut?

M-am uitat la vampire și îmi plăcea mult de Klauss, pe principiul asta am funcționat laughing. A fost fainut.

Era culmea sa spui ca nu iti plăcea Klaus?

Bine, nu îmi place. Îmi place maxiiim accentul lui.

Mie si accentul si personajul❤