Ia primul sezon urmareste-l si iti dai seama.
Am vazut cateva sezoane din acest serial acum multi ani, nu imi aduc foarte bine aminte actiunea exact
Dar din ce imi aduc aminte nu era atat de horror pe cat cauti!
Bine eu nu sunt fatalau nu ma sperie lucrurile elementele horror din filme, poate doar daca ar veni peste mine personajul din scream ala cu coasa
Supernatural nu e foarte horror și cam de tras de păr după mine.
Mai creepy sunt American Horror Story, Haunting of
Hill House, 30 de arginți.
American horror story ce sezoane? primul l-am vazut dar restul care sunt creepy? haunting of hill house mie nu mi s-a parut asa horror.
Pff, nu mai știu care cum sunt.Mie cel mai mult mi-a plăcut cel cu vrăjitoarele, apoi cel cu clovnii și alegerile.Dar nu sunt foarte horror astea.
Vezi continuarea de la Haunting of hill House.Salem iarăși e mișto, cu vrăjitoare.
Preferatul meu în sfera de horror rămâne Penny dreadful, nu e cel mai horror, dar e mult mai bun, mai dramatic și cu personaje complexe.
Dar ai vazut tot? ultimele 2 au fost bune? am auzit ca mai apare un sezon anul asta, o fi bun?
Nu am văzut chiar toate sezoanele, am văzut ceva din ele și care nu prea mi-au plăcut skip.
Nu este foarte horror, mai mult este ca o poveste in care pers.principale au diferite cazuri si prind diferiti monstri.este genul de serial care îți place sau nu îți place.eu sunt fan, fiind la a 5 a vizionare.eu am crescut cu acest serial, probabil de aici si dependenta? chiar acum îl vizionez din nou.are și momente amuzante și putina dragoste.
Poți sa te uiți la Mediumul cu o tipa blonda.l am văzut mai de mult, nu mai țin minte exact ce se intampla, dar știu sigur ca este tot cu supernatural.