Traznitii...nu imi plac mondenii de cand a mers bendeac. dar si acum sunt destul de ok
Eu personal cred ca Traznitii sunt mai tari, au mai multe momente de comedie si in care te prapadesti de ras. Mondenii au si ei sclipiri, dar nu sunt la fel de comici. Preferi traznitii deoarece sunt clipe in care ma enerveaza mondenii, cu hagi, cu tigancile etc... Aceasta este parerea mea, altii nu sunt de acord cu mine.
Mie imi plac la nebunie cei de la mondenii... sunt de parere ca este cea mai tare emisiune de divertisment... Uitati-va la merita vazut
Mie. traznitii :X sunt cei mai comici mai aleas "Marlanu' "funditda. dar tie care iti plac?
Traznitii cei mai tari, chiorete si marlanu parerea mea mori de ras. in seara asta uitati-va sa muriti de ras
Nimic, am simtul umorului destul de dezvoltat, erau candva amuzante emisiunile de divertisment, dar acum s-au prostit cu acest umor ieftin imitand aceleasi personaje in fiecare episod. Sa zicem ca Trasnitii.
Traznitii cu siguranta merita toata atentia, in schimb mondeniie o emisiune care ar trebui scoasa.Nu e nimica interesant la mondenii si se prostesc degeaba.
Imi plac traznitii pentru ca se inspira din viata reala. exista hoaste obsedate de sex, exista comandanti de politie prosti, secretare idioate...etc sunt comici si inventivi.
Imi place traznitii deoarece are mult umor si se bazeaza mult pe realitate voi nu-s ce credeti dar mie imi place asta!
cristinna23 întreabă: