| mariusvl a întrebat:

Sondaj: Traznitii sau mondenii?

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele seriale big grin amandora sunt haioase

| irinaaa a răspuns:

Traznitii...nu imi plac mondenii de cand a mers bendeac. dar si acum sunt destul de ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traznitii.Sunt mai comici, la Mondenii nu prea pot sa rad, dramatizeaza prea tare si pare prea anormal.

| EveTorres a răspuns:

Trasnitii cu siguranta happy

| Capshunyka a răspuns:

Traznitii mi se par cei mai tari happy

| cornelia_9446 a răspuns:

Traznitii:X

| ThinkPink a răspuns:

In puii mei, fernando :X laughing

| adutza12 a răspuns:

Eu personal cred ca Traznitii sunt mai tari, au mai multe momente de comedie si in care te prapadesti de ras. Mondenii au si ei sclipiri, dar nu sunt la fel de comici. Preferi traznitii deoarece sunt clipe in care ma enerveaza mondenii, cu hagi, cu tigancile etc... Aceasta este parerea mea, altii nu sunt de acord cu mine.

| carminaburana43 a răspuns:

Traznitii.

| jolie a răspuns:

Mie imi plac amandoua nu as putea sa aleg

| Fluffy a răspuns:

Mie imi plac la nebunie cei de la mondenii... sunt de parere ca este cea mai tare emisiune de divertisment... Uitati-va la merita vazut love struck

| Chrristina a răspuns:

Mondenii; x

| crouch a răspuns:

Traznitii, dar si la mondenii sunt niste faze tariwinking

| CosminKidd a răspuns:

Mie. traznitii laughing:X sunt cei mai comici mai aleas "Marlanu' "laughingfunditda. dar tie care iti plac?

| mariusvl explică:

Traznitii cei mai tari, chiorete si marlanu parerea mea mori de ras. in seara asta uitati-va sa muriti de raslaughing

| Minks a răspuns:

Mondenii.

| shadovv a răspuns:

Incultura televizata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mondeni, sunt cei mai tari

| pauladrian a răspuns:

Nimic, am simtul umorului destul de dezvoltat, erau candva amuzante emisiunile de divertisment, dar acum s-au prostit cu acest umor ieftin imitand aceleasi personaje in fiecare episod. Sa zicem ca Trasnitii.

| onutza_6638 a răspuns:

Mondeniibig grin

| Twizzle a răspuns:

Traznitii :X

| tpu1234 a răspuns:

Trasnitii happy

| djvladutzy a răspuns:

Traznitii

| mumywood a răspuns:

Traznitii cu siguranta merita toata atentia, in schimb mondeniie o emisiune care ar trebui scoasa.Nu e nimica interesant la mondenii si se prostesc degeaba.

| SalutTpu a răspuns:

Traznitii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traznitii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traznitii. E cel mai bun serial de comedie din ultimii 20 de ani

| cristinna23 a răspuns:

Ambeleeeee sunt super amandoua

| Andrada_5314 a răspuns:

Imi plac traznitii pentru ca se inspira din viata reala. exista hoaste obsedate de sex, exista comandanti de politie prosti, secretare idioate...etc sunt comici si inventivi.

| XxProWarX a răspuns:

Imi place traznitii deoarece are mult umor si se bazeaza mult pe realitate voi nu-s ce credeti dar mie imi place asta!

Întrebări similare