1. Requiem for a dream
2. The butterfly effect 1
3. 500 days of Summer
4. Dawn of the dead
5. Bless the child
6. Seven
7. A murder of crows
Bună
încercă filmul "Mizuchi" [Death Water]- e destul de horror, m-a marcat oarecum deobice nu mă sperii așa ușor la filme horror ( imi plac foarte mult), dar acest film, nota 10.
sau încercă pe cele cu exorcism -toate seriile ( mă sperie pentru că știu că unele sunt adevărate)
sau The 13 gosts ( a 13-a fantomă), Ghost Ship,
A Walk To Remember
Season of the witch
The vampire diaries-cel mai tare:X:X:X:X
"Sechele" nu este cuvantul potrivit, cu siguranta, in cazul in care te referi la un film foarte bun, cu morala, care te-a facut sa te schimbi in bine sau cel putin, un film care te-a pus pe ganduri.
Iti recomand Boyz n the Hood, American History X, Poetic Justice, Freedon Writers, 21 Grams, Menace II Society, A bronx Tale.
In cazul in care te referi la un film horror bun, care te-a marcat, pai... iti recomand 2 plicuri de tantum si o sa te sperii asa de bine, chiar si din cel mai prost film horror. Ba chiar o sa ai "sechele". ^^
Sper ca ti-am fost de folos si sper ca nu crezi c-am fost prea ironic cu tine.
O zi buna!
Pa, pa!
Braveheart,The pianist,Cast away,The butterfly Effect,The curious case of benjamin button,Fight club, Forest gumpWatch men, sechelele de la filmele astea imi vin in minte acum!
Numere fatale>>>http://www.youtube.com/watch?v=uHw8URgDvxM&feature=player_embedded
The Grudge 2 x_x Ar trebuii sa te uiti la toate 3 sa intelegi filmul.Nu m-as mai putea uita o data.Sau te mai poti uita la Wrong turn 3 sau Unborn. Funda?
Cu sechele nu am ramas, cu amintiri da!
1.Amuzament(horror)
2.Carantina(horror)
3.nu pre memorez numele d la filme ca nu am memorie buna!
P.S: banuiesk ca u vruiai filme horror!
Nu stiu daca se poate spune ca am ramas chiar cu sechele, dar stiu ca dupa ce am vazut "Masacrul din Texas" mi-a fost frica cateva luni de drujbe...