The notebook
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (asta este super)
Remember me
Dear john
Mai sunt si altele dar astea mi-au placut mie. Uite niste comedii romantice:
The first 50 dates
Made of honor
Chaos Theory
10 things i hate about you
Music and lyrics
The Notebook
Keith
Twilight
Dear John
The Last Song
Remember Me
A Walk To Remember
One Day
The Vow
In Time
Monte Carlo
If Only
Waiting For Forever
Beastly
Sweet November
Cruel Intentions
Love Actually
The Holiday
Crazy, Stupid, Love
P.S.I Love You
Keith- este exact la fel ca Walk to remember numai ca aici este vorba de un baiat. Uita-te e frumos si filmul asta!
Eternal sunshine of the spotless mind este super tare. Multi din cei carora li l-am recomandat nu l-au gasit prea interesant, asta pentru ca filmul are o poveste mai ciudata dar originala 100%. Jim carrey si Kate Winslet joaca excelent in film. Nu este un film pentru toata lumea, nu toti ii prind ideea. Eu m-am uitat de 3 ori la el pana m-am prins, dar ma captivase de prima data. Mie imi plac filmele la care te uiti o ora si nu intelegi nimic, iar in ultimele 10 minute totul se leaga. Merita sa-i dai o sansa. Asta so The Notebook sunt in top. Neaparat de vazut, si restul sunt frumoase dar cu o poveste cliseica, in primele 15 minute iti dai seama despre ce e vorba si ce urmeaza. Vizionare placuta.
Notebook ( e superb, l-am vazut de multe ori), p.s i love you, if only, ghost( fantoma mea iubita, infidela, sweet november, a cinderela story, declaratie de dragoste( film romantesc f dragut)
Uite aici un link cu filme romantice (au şi note): http://www.cinemagia.ro/filme-romantice/ Baftă!
Am vazut multe filme romantice dar cel mai mult mi-a placut Twilight eu citesc acum si cartea si e superba :* sunt si altele..cauta pe google ca o sa gasesti o groaza printre care si Twilight
Uite aici cateva filme
http://www.cinemagia.ro/liste/cele-mai-bune-filme-de-dragoste-5457/
The vow
Notebook
If only
The Silver Linnings Playbook (nu e exact ceva in genul titanicului dar e foarte interesant )
Succes!
Cauta "Ghajini "nu stiu daca-ti place este un film indian dar este de dragoste si este super fain :X "To Rome with Love ","The Vow","StreeatDance2" la astea m-am uitat si eu sper sa-ti placa
anonim_4396 întreabă: