| Cris06 a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste filme ale lui Johnny Depp care v-au impresionat. De ce si cat de mult apare in film. As vrea un raspuns micut si la obiect am vazut pana acum Chocolat, Don Juan DeMarco, The Rum Diary, Piratii din Caraibe 1, 2, 3, 4 si atat. astept raspunsuri FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Awesome11 a răspuns:

The Tourist-apare mult in film si joaca si Angelina Jolie-e super tare filmul. Mai este si Alice in Wonderland-nu apare la fel de mult-e dragut filmul. Este si filmul Charlie si fabrica de ciocolata-apare multisor-e dragut filmul. Vizionare placuta! :*

9 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu una stiu decat de Umbre intunecate! Ma impresionat deoarece este foarte calumea care te tine in suspans, unul cu vampiri! Apare foarte mult in film, el este unul dintre personajele principale!
O seara buna!

Răspuns utilizator avertizat
| Cris06 explică (pentru tputputpu123):

Imi recomanzi tu ceva mai bun?

| Cris06 explică (pentru tputputpu123):

Am postat intrebarea dar nu am mentionat chiar toate filmele... Am mai vazut si The Night Gate, Charlie and the chocolate Factory,,, The Tourist, Public Eminem, si Secret Window... atat intre timp cat si inainte, Libertine, Dead Man, The man who cried, Once Upon a Time in Mexico.

| Margot a răspuns:

Edward Scissor hands m-a impresionat happy

| Gheorghță a răspuns:

Încearcă Sleepy Hollow...un film horror cu Johnny Depp. Merităhappy