The true blood, Van Helsing, Blade Trinity, Underworld Evolution, cam astia sunt si nu stiu daca iti place sau l-ai vazut Twilight
The Vampire Diaries.
Twilight.
Acestea sunt cele mai bune.:X.eu le ador:X
Funda?
Twilight Saga - Are si vampiri si varcolaci.Este o serie de vreo 3-4 filme daca nu ma insel, am uitat cate sigur, dar sunt bestiale.
Pai ce sa zic: in primul rand Twilight (dar banuiesc ca daca esti pasionat de filme cu vampiri deja l-ai vazut), mai maerita vazut si Jurnalele Vampirilor oricum am auzit ca o sa apara un serial la tv cu filmu asat ca e lung, altceva ce am vazut si-ti recomand este Van Helsing(l-am vazut pe la 8 ani si era filmul meu preferat ) sau Interview with the vampire, clasicul Dracula, imi ar fi si True Blood ca am vazut serialul si mi se pare misto ia sa vedem ce imi avem aa da si Vampire's kiss cu varcolaci nu prea stiu dar o sa ma documentez si mai revin
Circul ororilor: Asistentul vampirului
Daybreakers: Vanatoarea a inceput
Blood: Ultimul vampir
Legenda vie
True Blood
Printesa vampirilor II
Ultima secta
Dracula
Clanul vampirilor
Cele mai bune filme cu vampiri si varcolaci sunt Twilight (toate partile, iti recomand si cartile) apoi :X cel mai misto serial:X jurnalele vampirilor...merita sa acorzi un week-end ca sa te uiti la el e cel mai bun serial 4 ever
Hello!
Twilight [Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Down ( care inca nu a aparut, fii pe faza.) ];
Vampire DiarIes;
True Blood.
Si mai sunt si parodiile dupa twilight. ( Vampires Sucks - vizioneaza-l e foarte amzuant. )
The wolfman.
Dracula.
Blood : The last vampire.
Twilight.
Moonlight.
True blood.
The Vampire Diares (serial).
Trick or Treat.
Blood ties (serial).
Serialele si majoritatea din filme le-am vazut si ti le recomand.
Intai uitate la trailer dupa aceea decide
http://www.youtube.com/watch?v=LGqYpl0DiWc
Transylmania
-twilight, new moon, eclipse, breaking dawn-stephanie mayer
-Blade Trinity
-Van Helsing
-Underworld Evolution
-Circul ororilor: Asistentul vampirului
-Blood: Ultimul vampir
-Printesa vampirilor II
-Dracula
-Lessbian Vampire Killers
-The Vampire Diaries
-Let the right one in
-Magicieni contra vampiri(disney channel)
-Mama are întâlnire cu un vampir(disney Channel)
Mai bine alegi un serial: The Vampires Diaries
daca te uiti la un episod te indragosteti pe loc de Damon (in caz ca esti fata logic ) daca esti baiat, o vei adora pe Elena sau pe Caroline"
bye-bye
Pai seriale:true blood, vampire diaries, blood ties
si filme:twilight saga(amurg, luna noua, eclipsa, zori de zi), blood and chocolate, Van Helsing, Shadow of the vampire si cam ata.SUCCES
Twilight, the vampire diaries, interviu cu un vampir, regina blestematilor
Blood and Chocolate[varcolaci]
Interview with the vampire[vampiri]
True Blood, serial[amandoua]
Poti sa incerci si The Gates are de toate:vampiri, varcolaci, vrajitoare, succubus etc
Van Helsing e dupa parerea mea cel mai bun film. E o lupta intr-e vampiri si varcolaci.
El_6841 întreabă:
PopStefania întreabă: