Beauty and the beast
Arrow
The hart of dixie
Private Practice
Sanctuary
One tree hill
1. Sunt fana Star Trek e un serial foarte buna
2. The Office - mi se pare cel mai bun serial de comedie. E comedie fara ras pe fundal, cu elemente pe care sigur toti le traim la servicu sau in viata personala, dar duse putin la extrem. Judecati serialul dupa primele 4-5 episoade, pentru ca are de multe ori glume subtile, cu care trebuie sa te obisnuiesti.
3. The Middle - comedie. Imi place pentru ca prezinta viata de familie reala, cu oameni muncitori, din clasa medie, care se chinuie sa supravietuiasca.
4. Fringe - SF. A fost fain pentru ca imi plac SF-urile, dar unele lucruri erau cam trase de par. Recomand pentru fanii SF.
Aceeasi Christine, alte aventuri
Mesaje de dincolo
NCIS : Ancheta militara
NCIS : Criminalistii
Austin & Ally
Minti criminale
Sper ca te-am ajutat !
Poti sa alegi din aceste topuri cateva seriale pe care nu le-ai vazut pana acum.
http://www.blogvedete.com/category/top-20/
De altfel, pe www.blogvedete.com gasesti zilnic stiri despre o multime de vedete. Eu il citesc zilnic si l-am recomandat mai multori prieteni. Sa-mi spui daca ti-a placut. Sper ca am fost de ajutor :-)
Recomand www.blogvedete.com daca vrei sa fi la curent cu stiri actuale despre vedete. Eu il citesc zinic si l-am mai recomandat unoer prieteni. Sper sa fi fost de ajutor :-)