Eeee...un fleac...m-au ciuruit.....sau stai nu trage don semaca sunt eu lascarica
Bună.
Pe mine m-a amuzat teribil replica lui Macaulay Culkin (Kevin), din Home Alone: "Merry Christmas you filthy animal and a happy new year!"
Toate cele bune!
Dragule, ținând cont că un băiat haios și plin de viață, adresează întrebarea, trebuie să mă conformez și să-ți ofer un răspuns pe măsură. : ))
♣ "Nici nu mai stiu cum mă cheamă, toate îmi spun *Frumosule!* "
♣ "Când m-am privit în oglindă îmi venea să-mi vorbesc cu dumneavoastră. Am fost nevoit să închid urgent pentru renovare."
Dacă erai mai romantic, ți-aș fi zis ca Heathcliff (Wuthering Heights): "I can't live without my soul!"
M-a amuzat pentru că este spusă în românește, altfel m-a impresionat:The sun is setting profesor, and you are so far from home (profesore soarele apune si esti așa departe de casă) și continuă/răspuns:doamne iartă păcatele mele și iartă ceea ce voi face, dar lasă-mă să-mi amintesc veșnic pentru ca Miriam și toate celelalte, să nu fi murit în zadar//The Strain/serial, sez.1 ep.12
"Unii s-au nascut pentru a compune muzica, altii pentru a descompune atomul....eu m-am nascut pentru a fura"
''- Aime moi!
- Cap!
- Attends, c’est un jeu là pour toi?
- Non, c’est un pari. C’est toi qui l’a lancé.
- Bah si c’est moi qui l’ai lancé t’as pas su le rattraper au vol. Pauvre tache. Tu vas rater ton bus.''
E tare amuzant ca apoi ea se supara si pleaca Dar se intoarce dupa ea
Pai imi place(de fapt ma cam face sa plang) finalul filmului the curious case of benjamin button :
https://www.youtube.com/watch?v=Nq76RRUD74Y
e atat de dramatic (mai ales daca vezi si filmul)... nu-i asa?
Nici eu... efectiv e dramatic!
Nu stiu de ce mi se pare atat de dramatic
Hahaha
Pe bune? scuzeeeee
Ok
Nu e amuzanta, dar mi-a placut replica din titanic a lui rose cand o intreaba cum o cheama si ea raspunde "Rose.Rose Dawson".
Sau replicile din Sub aceesi stea sunt interesante
M.a impresionat : ''Cum vrei tu sa te iubesc daca iubesti si tu? Nu vrei sa te iubesc asa cum vreau sa te iubesc eu,,
One particle of unobtainium has a nuclear reaction with the flux capacitor - carry the '2' - changing its atomic isotoner into a radioactive spider. F*** you, Science! (Jenko din 21 jump street) XD
,,Not all monster do monstrous things"-Teen Wolf
,,Daca nu-ti folosesti inima cui ii pasa daca suferi
?"-Home Alone(cred)
,,Cine ar fi crezut? Daca petreci mult timp cu cineva si nu il omori,deveniti prieteni."-TVD
,,-Ei bine,el o place, iar ea para sa il placa.
-Pare sa."-PLL
,, Mi-ai furat ceea ce mai ramasese din inima mea, iar acum te-am pierdut pentru totdeauna."-Maleficent
,, Istoria se scrie zilnic.Voi ce lasati in urma?",
,, Cea mai scurta cale spre inima e prin coasta a cincea si a sasea." astea mi-au placut cel mai mult.la cele la care nu am stiut de unde sunt nu am scris
Craciun fericit animal imputit si un an nou fericit asta este replica din singur acasa2
mistergiovany49 întreabă: