| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Stie cineva animeuri in care eroina nu e proasta, slaba si credula?

Răspuns Câştigător
| Rosalynne a răspuns:

Salut~
1. Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
Episoade: 6
Etichete: actiune, SF, horror, supernatural, shoujo ai
Pentru oamenii normali, sa fii injunghiat pana la moarte ar insemna sfarsitul drumului. Pentru Rin Asogi este doar o inconvenienta. Rin este nemuritoare; o abilitate frumoasa cand esti un detectiv privat si intri in belele mai tot timpul.
Rin a mancat "fructul timpului": un fruct de-al arborelui gardian Yggdrasil, care, atunci cand este consumat de femei, acestea pierd abilitatea de a muri. Totusi, nemurirea lui Rin nu-i opreste pe ceilalti sa incearca sa o omoare, desigur; in timpul vietii ei a fost impuscata, taiata, mutilata, torturata si a suferit o groaza de alte morti.
De data asta este diferit. Anul 1990 este inceputul unor evenimente care-i vor schimba soarta lui Rin. Cineva vaneaza femei nemuritoare ca Rin si viata lui ei ar putea fi de-a dreptul in pericol.
Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi prezinta 65 de ani din viata lui Rin, in care Rin ii priveste pe cei din jurul ei imbatranind in timp ce ea ramane neschimbata. Cum forte puternice sunt dupa ea, Rin trebuie sa se foloseasca de tot ce are pentru a ramane in viata - ori urmatoarea ei moarte ar putea sa fie si ultima.
Si totul a inceput cand a plecat sa caute o pisica, dar il gaseste pe amnezicul Koki Maeno...

2. Aoharu x Kikanjuu
Episoade: 12
Etichete: actiune; comedie; sport; shounen
Hotaru Tachibana are un puternic simt al justitiei si nu se lasa pana nu-i invinge pe cei care aleg sa faca rau. In plus, Hotaru este de fapt o fata careia ii place sa se imbrace ca un baiat.
Dupa ce a auzit zvonuri cum ca prietena ei cea mai buna a fost pacalita de o gazda populara de la un club local, Hotaru vrea sa-l pedepseasca. Ajunsa la club, ea este provocata la asa-numitul "joc de supravietuire" de gazda Masamune Matsuoka, unde prima persoana atinsa de glontul unui pistol de jucarie pierde.
Dupa batalia in care Hotaru a pierdut, Masamune forteaza "baiatul" sa intre in echipa lui numita Toy Gun Gun (stau si ma gandesc, oare au stat mult sa se gandeasca la numele asta?) pentru a plati pentru daunele provocate clubului. Chiar daca este initial nefericita de aceasta asezare a evenimentelor, lui Hotaru incep sa-i placa aceste jocuri de supravietuire si este determinata sa-si plateasca datoria, spre groaza lui Tooru Yukimura, celalalt membru al echipei. In timp, Hotaru incepe sa se imprieteneasca cu cei din echipa si viseaza sa ia parte in visul lor de a castiga Top Combat Game (TCG), concurs care decide cea mai buna echipa din Japonia.
Chiar daca Hotaru face tot ce poate, tot are de-a face cu 2 probleme: este ingrozitoare la jocul asta si Toy Gun Gun nu accepta femei in echipa lor!

3. Youjo Senki
Etichete: magie; razboi
Tanya Degurechaff este un tanar soldat, faimoasa pentru cruzimea ei si aptitudinile care i-au castigat porecla "Diavolul de la Rhine". Cu toate acestea, sub personalitatea ei se ascunde sufletul unui barbat care a provocat "Entitatea X", autointitulatul Dumnezeu, intr-un joc al mintii - joc ce l-a rencarnat ca o fetita intr-o lume unde oricine poate folosi magia in timpul razboiului.
Tanya reuseste sa creasca in gradul armatei tarii ei si intra pe frontul de lupta, cu Entitatea X dovedindu-se a fi cel mai mare obstacol in viata linistita pe care o avea.
Insa ea mai are si alta misiune: ajutand Imperiul sa devina una dintre cele mai puternice natiuni din istoria omenirii.

4. Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys
Etichete: actiune; romance; school; shoujo
Hinako Nakayama si-a petrecut toata viata intr-un orfelinat fara sa-si cunoasca familia. In prima zi de scoala, ea este abordata de Hikaru, un baiat care spune ca este fratele ei geaman.
Dupa spusele lui Hikaru, Hikaru si Hinako sunt copii capului puternicii familii yakuza Onigashima si Hikaru vrea ca Hinako sa mearga in locul lui la scoala Shishiku, o scoala pentru baieti plina de delicventi.
Poate Hinako sa-si salveze fratele, sa se indragosteasca si sa devina noua sefa a scolii?

Uite si lista mea: https://myanimelist.net/profile/Cora-kyun
Imi pare rau daca am greseli gramaticale sau daca ceva nu are sens!
Sper ca te-am ajutat~

3 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Deci ma jur ca ai sunat ca o buna prietena de-a mea din India, ca nici ea nu suporta personajele principale fete care sunt slabe, credule, proate, etc. Poti incerca seria Fate Stay, are 5 sezoane si e destul de faina aceasta serie, si nu exista personaje asa cum ai spus tu in acel anime. Prietena aia a mea din India mi-a sugerat aceasta serie, fix din cauza ca nu are protagonista slaba. Poti sa incerci si Danganronpa, e super fain anime-ul ala.

| LoveMe1 a răspuns:

5 centimeters per second

| Antonache_Andrey-Marcel_1999 a răspuns:

Frezzing Vibration, No game no live, Grisaia no Kajitu

Întrebări similare