Sigur o sa existe si al 3-lea sezon dar mai intai trebuie vazut al 2-lea care abia a inceput rabdare si la anul' o sa vedem si pe al 3-lea
Inca nu exista detalii despre asa ceva
Oricum tot ce vrei sa aflii despre filme/seriale gasesti informatii pe www.imdb.com
http://www.imdb.com/title/tt1405406/episodes#year-2011
Apare si cel de-al 3 sezon din tvd...am citit pe mai multe site-uri...si oricum cel de-al doilea s-a terminat brusc.chiar daca apare la toamna sezon 3, vara trece repede
Apare si al 3-lea sezon.Am vazut ca prin septembrie si eu urmaresc pacat ca trebuie sa asteptam atat.Dar cine stie ce super episoade vor fi:X
Heiiiiii! Stiu eu, cu aprocsimatiune va aparea pe 14 septembrie! Funda?♥
Nu stiu sigur cand va aparea.Am auzit si eu ca va aparea prin toamna anului 2011...tot ce stiu este ca va aparea...ar fi imposibil sa se termine asa.
Sunt 3 sezoane.cred ca stefan isi gaseste o noua iubire(selene o noua vampiritza) iar elena se indragosteste de damon-cel putin asta cred.cica sezonul 3 apare pe 10 august
Sall Ancuza! Eu am vazut ambele sezoane si va si un al treilea sezon pentru ca au ramas multe lucruri neterminate in serial.Inca trebuie' sa-l omoare pe Klaus!:*
Pai apare aproximativ pe 9 septembrie si da se face sezonu 3 o sa fie! de abia astept