| BeatriceKnowles a întrebat:

Stie cineva cand va incepe telenovela "Salomé"? Nu scrie pe situ`l postului acasasad. Dar Acorralada(Destine furate), Valeria?

Răspuns Câştigător
| PinkyFlor a răspuns:

Bunahappy

Aceste telenovele au mai fosttongue. Stiu ca unele se repeta si le mai da odata, dar sincer nu anunta cand. Ai vazut ca nu a anuntat ca a inceput din nou Iubire cu chip rebel? Trebuie sa te uiti tu la program sau la televizor sa vezi ca altfel. Salome l-a mai dat inca de cateva ori. Valeria nu l-a mai dat, deci s-ar putea sa il dea(dar nimeni nu stie cand)...si mmm Destine furate nu mai stiu daca l-a dat sau nu. Dar. mie mi-ar placea sa mai fie inca o data Camaleones(Cameleonii); x. Tie nu?kiss

Sper ca te'am ajutatkiss

4 răspunsuri:
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Salome l-a dat de vreo 8 ori pana acum si nu anunta niciodata cand apar din nou telenovelele la tv, pur si simplu apar ca ciupercile dupa ploaie.

| BeatriceKnowles explică:

Ba da as mai vrea sa incepaa cameleoni :X:X:X

| Oani a răspuns:

Salome este posibil sa il dea curand dar destine furate a fost in vara deci nu prea curand(poate da valeria, este mult mai posibil)

| beatricelbd a răspuns:

Dar aceste filme au fost in anii trecuti.nu stiu daca le mai difuzeaza dar te uiti la fructul oprit(mi pecado)?